mre1630 Kızlar 4.ayda sizde de kusma veya mide bulantısı iştahsızlık oluyor mu bu ay rahat edersin diyorlardı hala ilk 3 ay gibiyim
Aysenur426868 mre1630 bulantı bazen oluyor kusma yok kusmam şükür baslardada olmadı hiç sadece çatim vajinamda çok ağrı oluyor :((
_Deniz1 mre1630 valla bende de gelip gidiyor sürekli tuvaletim var ağrılarım var dr normal dedi bende 17 haftalık oluyorum yarın ama rahatlamadım henüz bulantılarım her yediğimden tiksinme koku hassasiyeti hala var
ilaydaaltann_ mre1630 Ne geçtiği belli ne geçmediği. Bazen bulanıyor. Bazen deli gibi yanıyor. Bazen de hiç bişey yok geçmiş gibi oluyor. 17+3 üm şu an geçse de kurtulsak artık.
Pinkgold Aysenur426868 dün kasık ağrım vardı bugün vajinama vurdu benimde istirahat ediyorum bacak arama yastık koyuyorum
Aysenur426868 Pinkgold inşallah geçer benim 15 gündür böyle zonklama ağrı sızı doktor bisey demedi muayenede normaldi ağrım var dediğimde yaklastik 400 500 gram taşıyorsun diyor iyide şimdiden böyleyse son aylari düşünemiyorum :S