Susamcik01 70_siradanbiri 12 yumurta toplandı 7 tanesi 5. Güne kadar geldi canım dün öğrendim gebe olduğumu transferin 5. Günüydü 21.05 çıktı dualarınıza ihtiyacım var
Ftmmma 70_siradanbiri 3. Tüp bebek denememizde 29 yaşındayım. 9 yumurtadan 5 tanesi 5. Güne geldi şuan 31+3 haftalık kızıma hamileyim kalan embriyoları dondurduk 🥰 Rabbim hayırlısıyla size de nasip etsin inşallah 🤲🏻
nursanyildiz 70_siradanbiri 17 yumurta toplandı 6 tanesi 3. Gün embriyosu ama 5. Güne anca 2 tanesi gelir dedi doktorum ve genetikli yapmaya karar verdik yarın 5. Günüm bakalım kaç tane embriyo olacak
70_siradanbiri Susamcik01 inşallah sağlıklı ilerler canım amin🙏💞 benim de 13 yumurta toplandı bugün arayacaklar bekliyorum aramadilar hala korku ve heyecanliyim😐
Susamcik01 70_siradanbiri bazen geç arıyorlar hiç sıkıntı yapma ama illa aramazlarsa tüp benek hemşirenin numarası varsa ona sor onlar hatırlatsınlar çok teşekkür ederim ❤️
70_siradanbiri Susamcik01 sagolasin canım hemşirelerin numarası var biraz daha bekleyip aricam dua eder misin🙏
Susamcik01 70_siradanbiri tabili ederim rabbim herşeyi en güzel be sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah benim 3. Denemem bu 24 yaşındayım tüplerim bağlandı bu sefer nasip oldu sana da nasip olsun inşallah ❤️
70_siradanbiri Susamcik01 amin çok teşekkür ederim bir de şey sorcam dun toplandı yumurtam bugün ikinci günüm mü yoksa birinci günüm mü 5 gün önemliymiş sanirim
Susamcik01 70_siradanbiri bugün 1. Günün canım 5. Güne kadar embriyolar giderse çok iyi sağlıklı oluyorlar ama 3. Gün de olabilir normal 3. Gün embriyoları da tutunuyor sıkıntı yapma
Ozge-Ka 70_siradanbiri benimde 37 yumurtam toplandı 30u döllendi ☺️ Geriye 11 embriyo kaldı. Şuan 12 haftalık gebeyim ilk transferde tuttu 🥰
Tupbebekyolculugum22 70_siradanbiri 7 toplandı 6 sı döllendi 3. Günde 5 kaliteli embriyo vardı embriyolog 5. Güne götürmk istiyırjm dedi 1 i 5. Güne ulaştı 19 ekimde onu transfer etttiler 🧿 1 kasımda kan vericem bugün 7 gün