1erkekkannesiiii Glbnn2 ben de öyleydim oğlum olacak 😂 hurafe işler kızz nasipte ne varsa o oluyor Allah hayırlı evlat nasip etsin herkese 🫶
Asyacetin1 Deli gibi acı ve ekşi yiyorum hayatım boyunca yemezdim sadece tatlı yerdim ama tatlıdan tiksindim neredeyse .. 12+6 ’da doktorum erkeğe benzetti haftaya tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek 😊
Mer93 Hep ekşi ve tuzlu yiyorum mandalina tatlı çıkınca deli oluyorum şöyle sağlam ekşi olsa da tuxa batırsam diye :) turşu ekşili yeşil zeytin sürekli böyleyim tatlı da bi kaç kere istedi canım ama oğlum oluyor bunlarla hiç bi alakası yok cinsiyetin
AyseYldz Glbnn2 kizim da hep tatli aserdim tatlıya düşkündüm. Suan 2.gebeliğim ekşi çekiyor canim ve bir ara tatlidan tiksinmistim yüzde 80 erkek dedi dr. Yarin netlestirmek icin gidicez.
Tubacngl Glbnn2 Bende tatlıdan soğudum ki hamile kalmadan önce çok yerdim hamileliğin ilk zamanları ekşi tuzlu yiyodum sürekli ama oğlum olcak 5. Aydan sonra az az tatlı yemeye başladım şimdi bile öyle çok tatlı yemiyorum ekşi daha çok yiyorum 😊
Buse-krs Glbnn2 Deliler gibi tatlı yiyorum ben kayınvalidem de kesin erkek diyordu karnımda erkek bebek karnı diye bilinen karın gibi büyüyordu ama kızım olacağını öğrendim genital organını bile gördüm 😂
Srnysl Glbnn2 ben iki kısımda tatlı yedim oğlumda ise ekşi tuzlu yedim canım değişiyor kişiden kişiye göre hayırlısı ne ise o olsun 🤲❤️
Mom-babyyy Glbnn2 bende öyleydim dakika başı turşu yiyordum tatlı çikolata falan görünce midem kalkıyordu