Selin_myd 35.haftam bugün kontrole gittim 2400 dedi kilomuza 1 hafta geriden geliyor kilosu dedi planlı Sezeryan olacak , doktor sorun değil diyor ama herseyi yiyorum yumurta muz kaşar peyniri ceviz çerez. Sizlerde durumlar nasıl anneler 🌺
Dilosss00 Selin_myd 35+4 dün doktora gittim bebeğim 2500 kg olmuştu,benimde canım sıkıldı kilosu zayıf değil mi dedim doktoruma yok haftasıyla uyumlu problem yok dedi
Sevda87 anneyim96 akşamları yatmadan mutlaka süt için çeviz yiyin bunun çok faydası var hem bebeğin beyni ve kemikleri içinde hemde anne karnında kilo aldırıyo
262634nur anneyim96 merhaba benimde bebegıme 35 haftalık geriden gelıyor 2300 dedı. Sizin bebegınız kaç kg dogmustu
Sevda87 Dilosss00 bence normal sizinkinin kilosu ben 34 haftalık 2.600 gr ama benimki önden gidiyo dedi diyet verdi şimdik yediğim bir çok şeyi bıraktım kafanıza takmayın bundan sonra daha çok kilo alıcak zaten gelişimi tamamlandığı için
anneyim96 Sevda87 hepsini yiyorum kuzum kaşar muz ceviz fındık süt ama aldığı kilo bu doktorum 2 hafta geriden dedi canım sıkıldı
R94_ Canım bizimde 34 te 2.900 kg geldi doktor önden gidiyor dedi. Ama sanırım 2 hafta önden ve geriden gelmesi normalmiş. Benim kızım 2.500 Gr doğmuştu çok çabuk kilo almıştı o yüzden stres yapma kendine. Normal beslenmeye özen göster aldığı kadar alır.
Valerya Ben 37haftalıktı 2360 kg doğdu biraz daha bekleye bilirdim suyum bittiği için fitil ile sancılarımı başlattılar normal doğum yaptım ciğerleride gelişmişti minyonsanız bebekde minyon doğuyor😊dert etmeyin yani
Selin_myd Yani aslında hiç minyon değiliz 😂 ama ilk çocuğum 41 haftalık doğdu 3580 di bu planlı Sezeryan olacak 38 en geç 39 da alacağı için o kadar olmaz dedi üzüldüm bilemedim , ama çok saolun kizlar
Tubacngl Selin_myd Bende 34. Haftadayım doktor kilosu 2100 kilosu iyi dedi Banada az gibi geldi ama iyi diyince kafaya takmamaya başladım kilolu olup ben yediklerimden kısmıyorum en azından öyle düşünüyorum çok kilolu olması da iyi değil
kuygur 34 de gittiğimde 2650 kiloydu benimkide erkek bebek iri olur erkekler 😂😂saglıklı olsunlar dışarda daha çabuk kilo alıyorlar zaten