Gulfemsultan Kızlar 40+0 oldum ne nişan ne su gelmesi ne sancı hiçbiri yok. Var mı aranızda bende öyleydim 2 güne doğurdum diyen. Çok yıprandım hergün doğuramadın mı diye soranlardan daha çok yıprandım
Kaahvelii Gulfemsultan Ay ay ilk gebelikte bende böyleydim 40 oldu doğ di mi artık ne bekliyorsun diye hayiflanip dururdum😅 Neyse ki 40+3 olduğum gece suyum gelerek doğuma gitmiştim Azcık daha sabır bir anda olur her sey❤️
Tospikannesiiiii Gulfemsultan aynıyız ben yarın yatıyorum belki de gece gelir 3 cm açılma vardı tetikleyici çatı yaptı bugun
hunilimom Gulfemsultan 41+1 de doğurdum ilk kızımı herkes soruyor dogurmadin mi felan bir gün sadece kafam rahat yattım o gece doğurdum 😂 meridven in cik yaptım ilişki yaşadık 1 gün sonra felan sanırım yada iki güne suyum geldi doğurdum ikinci de 39+6 da suni istedim doğurdum çok sıkılmıştım sorulardan
eminedlbz Aynıyız kontrolüm vardı bugün nst de sancım çıktı acile gönderdi doktor ordan eve gönderdiler suyun ya da kanaman gelirse ya da sancıdan duramazsan öyle gel dediler. En fazla bir hafta daha bekleyebiliriz dedi doktor.