Bebisinannesi23 Ekka ayy ben hep kış bebeği olsun isterdim . Rabbim de yüzüme baktı kızım da tam kışın ortasında olacak .😂 kış bebeği iyidir (bana göre ) 😂 hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah 🤲❣
Ekka Bebisinannesi23 sanki karda kışta kaşacak ısıtamıcam hasta olacak gibi hissediyorum bende saçma bi şekilde 😂😂😂
OksijenliSu Ekka Bizimde son 9 görünüyor ama bugün nst de sancım çıktı ama bakalım ne zaman gelecek. 🥴
Mucizebebek34 Oğluma ne zaman kavuşurum bilmiyorum ama 3 kasımda sezeryan için hazırlık yapılacakmış ne zaman sezeryan olacağım bilmiyorum 35+5 haftalığız uygulamaya göre 30 gün var
Meltemms Ekka İnşallah hepimiz pozitif doğum hikayelerimizi yazalım 🙏🏻 Bi sıkıntım yok şükür , ama son işler temizlik vs fırsat kalmıyor egzersize 😍🙈
Mom-babyyy Ekka zaten Şubat 3 diyorlar ama sanmıyorum yani bakalım Ocak ya da Şubat başı dediğiniz gibi ismi belli bizimkinin sizin belli değil mi
Bebisinannesi23 Ekka bende tam aksine yazın üşüyüp üşümediğini anlayamam en azından kışın sarıp sarmalarım diye düşünüyorum . 😂😂😂
Mervetnl Semilk05 bende hevesle 1 ay sonrasını bekliyorum allah herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻