bademli_puding Kızlar dün ton balığı aşerdim ama içime birden kurt düştü konserve ton balığı yenir mi midye falan yenmez biliyorum da bunda ikilemde kaldım
Edafmo bademli_puding normalde ton balığı yenir içerisindeki OMEGA sayesinde ama konserve oluşu bişey fark ettirir mi bilemiyorum
Dilosderler bademli_puding konservenin sağlıklı olmadığını taze balık alıp haftada 2gun yemeni istedi benim doktorumda ama aserdigin için 1kereden bişey olacağını düşünmyrm bnde
Minigim38 bademli_puding benim doktorum 2 haftada 1 tane yiyebilirsin demişti çok şükür 4 günlük bebeğim var bisey olmadı
tirtilinannesiii bademli_puding bademli_puding doktorum bana konserve ton balığından kesinlikle uzak dur dedi içerisinde civa olan herşeyden normal türk balıkları al kızart haşla ye çok daha iyi dedi 🫶
Papiiii bademli_puding ben yedim dardanelin akdeniz olanini ve zehtinyaglisinibyani birseyde olmadı onlarin civasi neredeyse yok seviyede dardanel markada temizleniyoe hamilelerde yiyebilmesi icin ama sık olmamasına dikkat et yani ayda bir olur
Fadimegll321 bademli_puding Allah’a emanet bende şuna boğaz enfeksiyonu var ne yapcam bilmiyorum 😂 öksürmekten bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum
bademli_puding Fadimegll321 kaç haftalıksın canım banada kızımda öyle olmuştu 6 ayımdaydım bebeğe öksürürken baskı oluyodu
Rabg123 Yenmez yazıyo heryerde civa oranı yüksek olduğu için bende sadece onu seviyordum ama alıştım diğerlerine somon levrek alabalık falan yiyorum