Pelus Ödemsiz,her istediğimi giyineceğim,dilediğim zaman dışarı çıkmaları,km.lerce yürüdüğüm,rahat rahat çay kahve içtiğim günlerimi özledim. Doğsa da normal yemek düzenime dönsem keşke:( ha doğsa da sevsek o ayrı💗💗
derindoruk Esra8861 hiç ama hiç üzülmem gün saat sayıyorm resmen cok yordu benı 37.haftadym dogsn diorm🤣
Esra8861 Puhukuzusu tabiiki kısıtlanıyosun ama bunlar benım zoru ma gıtmedi 🙈 sahilde oturuyorum ve bisiklet yaz boyu binmedim şöyle deniz kenarında ama gönüle her baktığımda aldıgım haz onu yüze katlar 💕💕
Esra8861 Minnakkkk ne güzel anlatılmış ayrılıkmı, kavusmakmı.. 💕İçinde bulunduğum hüznü anlatmış. Aynı bedende son günler haftalar.. Hersey den önce Allah saglıkla gelmelerini nasip etsin, isteyenlere tekrarını
EbruBeyazt Son haftalar bir an önce doğmasını istiyceksin çünkü gerçekten keyifli bi tarafı kalmıyo 🤪 ama insan yinede özler tabi ilerde ama çok kısa bi süreyle 2. Kez hamile kalan biri olarak ben özliyceğimi sanmıyorum şahsen ☺️😀
Nnzhktt Esra8861 20 gün önceden gelip her günümüzün stres ve huzursuzlukla dolup taşmasına sebep.olan eşimin ailesi yüzünden
Nnzhktt Esra8861 hemde her anlamda yaa eşimi çok seviyorum ama o da zerre kadar memnun değil durumdan odamızda sürekli benden özür diliyo insan ailesini seçemiyo özür dilerim dedikce ben onu teselli eder duruma düşüyorum ona da hiç kıyamıyorum
Nnzhktt Esra8861 gelene kadar bunlar gelcek diye ben üzülüyodum hep tartışıyoduk eşimle bana sana bakmaya geliyolar daha ne istiyosun diye çok yükleniyodu ama rabbim şaşırtacak ya işte kimse yokken farklı oğlu evdeyken farklı davranıyolardı kiii eşimin yanında da bana ters davranınca eşim anlamaya başladı iyi de oldu yoksa kısa bi süre önceye kadar boşanmayı düşünüyodum
Nurbursa Esra8861 kilolu hamile kaldı ödem şişlik kilo aldı başını gitti kendimi taşıyamıyorum eve hapsoldum 😭
ZeyooZ Esra8861 ah canım 30dan sonra başlıyo hamilelik, her geçen hafta bi öncekindrn daha fena geliyo 🙊 35e gel de bakalım özlicek misin 😂