HAR Hanımlar bugün kontrolüm vardı 32+3 olduk kilomuz 1,770 dedi Dr muz. 39a kadar bekleyelim dedi 2,500 ün altında doğarsa yoğun bakıma alınır dedi kilo almasını bekli telim dedi. Varmı bebişi minyon olan bu durumu yaşayan
Honeyballl HAR 27 haftalıgiz bizde 991 yani 1 kilo dedi haftasına göre normal dedi şimdilik. Ama geçen kaşar peynirin bebekte kilo yaptığını okudum su gebelik sekerimi duzene sokar sokmaz onunla da ilgilencem ara ara da olsa kaşar peynir tuketcem sizde deneyebilirsiniz 🤗 biran once yeteri kadar kiloya ulaşırlar ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🤲💕💕🧿🧿
TeoMom HAR 31+2 de 1780 gramdı canım senin de 1 hafta geri duruyor normal bir durum 2 hafta geri veya önde olması çok sıkıntı yapma ultrasonda az gözüküp daha kilolu doğabiliyor bebekler solunum sıkıntısı yoksa emme refleksi gelişmişse 2 kilonun üstünde küvezde kalmaz bence
Ebruliya HAR 30+5 1.900 gramdı dün kızım. Tahin helvasi ve tahin pekmez her kahvaltı yiyorum bence faydası var gibi. Deneyin sizde. Sağlıklı olsunlar da boy kg bunlar genetik şeyler
Arven-Umut HAR 33+6 2300 bebeklerim aralarında 50 gr fark var. 2500 olana kadar içinde tutmaya çalış dedi. 2500 olursa küveze gerek kalmaz bir gün tutar evine gönderirim dedi. Bazen bazı hastaneler bunu yapıyor. Sıkma canını bence 😌
HAR TeoMom benim hiç öyle olmuyor 3 CÜ gebeliğim bu oğlum 2.680 gr doğdu ama küveze girmedi. Kızı 1 yıl önce doğum yaptım 2,410 gr doğdu hemen aldılar solunum sıkıntısı var dediler sarılık dendi kalsiyumu düştü dendi 10 gün hiç kucağıma alamadan ayrı kaldık maalesef. Şimdi aynı ş ey şeyi yaşar mıyım korkusu var ister istemez. Heeşeyi de yiyorum Dr a sordum balık dedi kilo aldıran benimde balık ile aram yok. İnşallah küçük olsa bile girmez küveze
HAR Arven-Umut en korktuğum o zaten. Doğum sonrası hemen küveze girmesi aslında heeşeyi de tüketiyorum ama bünyem bnm bu şekilde galiba
egeninincisii HAR Kahvaltıda Avokado, Yumurta, Kaşar, Tahin Pekmez Öğlen Muz, Ceviz, Kefir ya da Süt Bunları tüketirseniz kilo alımı hızlanacaktır 🫶🏼
Tubacngl HAR Benimde ilk gebeliğim 32+1 de gittim kilosuna 1800 dedi kilosu iyi dedi ondan sonra 33+6 da gittim 2100 dedi bu sefer başka doktordu kilosuna yine iyi bu zamanlarda hızlı büyüyo dedi