gdsida Kartall ileri haftalar doğru sonuç veriyor ve erkek için çabuk belli olur derler inşallah gönlünüzden geçen olmuştr
Minikdunyam Hanımlar kesinleşmesi için 18 19 haftalarda bakılır erken haftalarda bakan dr lar kesin bişey söylemez banada 16 da erkeğe benzetiyorum dedi ama 20 de kesin kız dedi
Azrazerin Bu postlar umudumu silip süpürüyo resmen işk ne dediyse tutan yokmu yahu herkes değişti değişti diyo bu değişenler çıkıntı görüyormu görmüyormu yada ultrason kalitesinden eminlermi devletmi özelmi doktorunuz tecrübelimi yoksa öneri üzerinemi gittiniz neye göre yanlış çıkuyor bu sonuçlar 2 kız annesiyim 13+3 günlük hamileyiö doktorum 2 hafta ğstüste erkek dedi ve çıkıntıyı gösterdi ama böyle postlar benim bütün sevincimi götürüyo resmen
Aydemir Azrazerin ben mesela 11 haftalık hamileyken gittim kıza benziyor ama 3 haftaya net belli olur henüz çok küçük dedi. 14. Haftada erkek bu bak deyince kesinleşti. Bende gördüm ama 11. Haftada baktım birşey yoktu resmen. Sonrası zaten her gittiğimde görmek istedim sordum erkek dedi ayrıntılıya girdim orda da erkek olduğunu öğrendim..
deletedmom947 tugbamert 17. Haftaya kadar hiçbir şey söylememişti benim doktorum. 17. haftada bile detaylı ultrasona kadar %100 değil alışverişe başlamayın demişti. Bence en iyisi👍🏼
Handsomebaby Benimde bu hamileliğim diğerinden çok farklıydı.Kesin kız diye düşünüyordum.12. Haftada aynen doktorum erkek ama %10 yanılma payı var dedi.16. Haftada kesin erkek dedi.İkinci oğlum benimde
Alyaam tugbamert 12. haftamda erkek denildi 16. haftamda kız olduğunu öğrendik meleğimin 33. Haftamdayım hala kız diyorlar inşallah doğumda süpriz olmaz çünkü detaylıya girmedik ve herşeyimiz pembiş ismimize özel kapı süsü, hediyelikler falanda hazır 😁