Deletedmom_85
Her nasip vaktine esirdir diye bir söz var. O kadar rahatlatıyor ki beni. Vakti zamanı gelmeden olmuyor bazı şeyler.
O sürecin içindeyken zor gelse de vakit geldiğinde unutuyor insan tüm kötü şeyleri.
Yaşınız çok genç ve hiçbir probleminiz yok.
Gebe kalabilirsiniz ve ben en yakın zamanda olacağına inanıyorum.
Evlendiğimde 24 yaşındaydım. Hiç korunmamamıza rağmen 17.ay gebe kaldım. 22 haftalık kaybettik.
Hiç istemesemde bazı sebeplerden 2 yıl korunduk. Sonra denemeye başladık ve 13.ay gebe kaldım. 19 haftalık kaybettik.
Bu sefer ilk adetimi olduktan sonra korunmadık ve 7.ay gebe kaldım. O da boş gebelik oldu. Evde düşük yaptım 8+4 te.
Parça kalmış, ertesi gün kürtaj oldum 1 nisanda.
Üzerinden 3ay geçti ve ben hamile olduğumu öğrendim.
Şimdi 6 buçuk yıllık evliyim, 4.gebeliğim ve 21+3 olduk çok şükür.
Yaşadıklarım çok zordu, Allah kimseye yaşatmasın ama bitiyor.
Mucizemize kavuşmaya az kaldı. Onu koklayıp kucağıma aldığımda hepsini unutacağım biliyorum.
Ben de çok sabırsız bir insandım, sabrı öğretti bana bu yaşadıklarım.
Size daha önce de hamilelik Olumlamalarını tavsiye etmiştim.
Mutlaka yapmalısınız, iyi gelecek.,stresinizi azaltacak.
Bu kadar stres sizi olumsuz etkiler. Kafanızı boşaltın ve bir gün hamile kalıp bebeğinize sağlıkla kavuşacağınıza inanın.
Emin olun hamile kalmak en kolayı. İnşallah hamile kaldığınızda da herşey yolunda gider, yoksa her an korkuyla geçiyor.
Ben hala hamilelik Olumlamalarını hergün inanarak okuyorum ve bana çok iyi geliyor. Bebeğimin sağlıkla zamanında geleceğine inanıyorum, iyi düşünüyorum, iyi olacak inşallah 🌸