Deletedmom_85 canım hiç üzülme Rabbim her insanı farklı şekilde sınar.. Bundan 4 yıl önce bana çocugun olmicak deseler yok canım der geçerdim, tüp bebek cümlesini duyduğumda oda ne ki derdim ama bir gün benimde aynı duruma düşeceğim aklıma gelmezdi, 4 yıllık evliyim nedensiz infertilite teşhisi konuldu gitmediğim hastane yapmadığım koca karı yöntemi kalmadı… Ve sonunda anladık bazen zorlamamak gerek doğal yolla olmadıgını.. Ve tüp bebek denemeye karar verdik. Tedaviye basladık..ve dinlenmem gerekti günlerce onu bekledik Hamd olsun tuttu, sonra 3 ay düşük riski oldu öyle dinlenmem gerek herşey yasak oldu, onuda atlattık hamd olsun derken plesenta rahim agzını kapatmış denildi şimdide kaç aydır o yüzden herşey yasak… Yani anlicagın herkesin imtihanı farklıdır, Rabbim kaldırmicagımız yük vermez,ben senelerce çocugum olmuyor diye çok ağladım kimi bile bile yanımda anlatırdı bebesini kimi ise üzülmeyeyim diye susardı… Hayat işte Rabbim yardım etti tüp bebek tuttu ama plesenta çıktı şimdide o yüzden yine riskliyim hiçbişi anlamadım gebelikten korkudan üzüntüden başka ama hiçbir zaman isyan etmedim hamd olsun Rabbim beter etmesin🤲🤲inşallah Rabbim sanada en hayırlı zamanda nasip eyler🤲🤲sen yeterki Allah’a sığın tedavinin ol inşallah herşey gönlünce olur 🙏🤲seni çok çok iyi anlıyorum Allah’a emanet ol allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin🤲