EfnanUmay23 guzel yorumunuz icin tesekkur ederim, sanirim muticigimin kalbini hissettigim icin oyle oldu. Gercekten benim icin cok degerli , burda tanidigim ve normal hayatta da bu tip insanlarla görüşürüm dedigim insanlardan biri. Ayrica umoş yani kizim dogsun diye az ugrasmadi kendisi djdjdjd totemler motemler yaptik… bazi insanlarin cok kirilgan bir cam oldugunh dusunurum ben oyle değilim mutide oyle gozukmez ama icimde hep oyle oldugunu hissettim nedense , boyle insanlara bak benimde var seninde olsun insallah vs demek bana itici geliyor. Ben onu hic bir zaman anlayamam , evladim yeni dogdu sayilir sukur , hic beklemedigimiz hatta acikca planimiza asla uymayacagi zamanda geldi ozellikle istemedik ama madem gelmis hosgelmis dedik biz. Ben seni anliyorumlu ve bol naif cumleli kelimeler kullanirsam yapmacik olur. Mutiye hep diyorum sende uykusuz kal , saçını bile tarayama , agla uykum var diye 😂 kalbiminde temiz olduğuna gercekten inaniyorum bende cunku cidden ne istersem alakasiz yerden çıkıp gelir. Hamilelikte ve dogumde surekli nolur guleryuzlu olsun kizim dedim. Esimin goz seklini alsin ama rengi ela olsun benim gibi dedim, dedim dedim durdum. Cunku gulec bebeklere zaafim var ve suan kizim 4 aylik ama öyle guleryuzluki hepte boyle olur umarim. Yuzunu soldurmayi teklif dahi edenin ustune babasini salarim 😂 gozleride baba gibi ama suanlik rengi ela , saka bir yana bende acima duygusu yok en nefret ettigim seydir o yuzden beddua eder gibi gulerek söylerim ve yine diyorum bu muti askimin kalbine duydugum samimiyetle de alakali ona dumduz klasik dualari edip geçemem. Alsin benim cadıyi az baksin ne istedigini gorsun , kiliginida gorsun. Bu arads dogumda turkiye ekonomisini ve egitim sistemini de duzeltecek isteklerde bulundum o yuzden derin bir nefes alabiliriz ülkece 😂😂😂