Yelizmurat Hamisler ben surekli ayiptir soylemesi boyle gaz var surekli geyiriyorum surekli ama. Migde eksimesi gibi bi sorunum yok ama surekli geyiriyorum. Niye anlamadim ya varmi benim gibi bu sorunu yasiyan
Hs4523 Yelizmurat bennn✋🏻 19 haftalıgım 15. Haftadan itibaren başladı devamlı gaz devamlı hazımsızlıkk🙄 özellikle akşamları sanki karnım 30 haftalık hamile gibi oluyor gazdan dolayı sabah uyanıyorum hiç karnım yok
miniminne Ben gebe değilim ama kuzenim hamileyken ulu orta çarşı pazar demeden sürekli geğiriyordu hamilelikten sonra geçti nedenini nilmiyorum ama öğürtülerden veya mide sulanmasındandır belki
Yelizmurat miniminne hmm demek varmis benim gibi olan😬 kizlar oyle asirii duyulcak sekilde degil icten ama surekki geyiriryorum buda beni rahatsiz ediyo ayni hickirik gibi sanki😂
Yelizmurat Hs4523 Bende 13 haftaligim suanda ama farkettimde surekli geyiriyorum ben niye oldu anlamadim
miniminne Yelizmurat valla bizimki bildigin koca adamlar gibi gak guk millet bize bakıyodu dısrıdayken 😀😀🙈🙈🙈