srny Selam kızlar. Ovülasyon testi ile ayın 22 sinde yumurtlamamı yakaladım. 21-22-23 ünde ilişki oldu. bat 3 kasım gözüküyor sizce ne zaman erken gebelik testi yapmalı veya kan vermeliyim gecikmeyi bekleyecek kadar sabırlı değilim maalesef
Tubatgn srny Beta hcg hormonu ilişkiden 11 gün sonra kanda yükselmeye başlıyor. Siz 22sini baz alarak 12 gün sonra kan verin. Bende en yüksek günü baz alarak kan vermiştim ve öyle öğrenmiştim 🌺
EmineDefneGokce srny tam 11 gün sonra hcg 6 falandı 14. Gün net belli olur 🥰 yumurtlama erken olduğu içinde adetten 8 gün önce öğrenmiştim
Arzu_uu srny erken gebelik testıyle gelecek adet tarıhımızden 6 gün önce sonuç çıkar ben adetıme 5 gün kala ögrenmiştim
srny Sevvl çok garip bi şekilde geç yumurtlama oldu neredeyse bat ile arasında bir hafta var o yüzden gerildim
bsranur123 srny kuzum ayni tarihte yumurtlama görüp ayni tarihlerde degerlendirmisiz gunler gecmiyor ya 🥺
Sinem94 srny beklemek en iyisi erken öğrenince de artış oldumu sağlıklı mi diye stresli bekleyiş başlıyor
srny tucemsi yapabilirsin ama son reglinin üzerinden geçen sürede yumurtlama olmuş ve bitmiş olabilir yani yapsan da denk gelemeyebilirsin. Garanti olarak yakalamak için regl biter bitmez başlanır