Zarif Merhaba yumurta catlatma iğnesiyle 1.de tutan var mı? Ve yüzde kaç hamileliği artırıyor baynlar
Esrarslan Zarif canım çatlatma iğnesi kullanmak yerine ovulasyon testini deneye bilirsin oda aynı şey yumurtlamanı görüyorsun
Nslhnfdn Zarif Benim ilk denemede tuttu. Ki duzenli bir iliskide yasayamadik annem ameliyat oldu. Sadece ilk dedigi saatte iliski yasandi sonra 5 6 gun sonra oldu. Tuttu cok sukur
Zuleyhakaan Zarif benım arkadaşta 5. Çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştı şimdi oğlu bir buçuk yaşında😍
Zarif Esrarslan nasıl bisey o eczaneden mi alıcm ? ben yaptrdm baklm 10 gn snra adet olmazsm snrm hamıleym😍
Zuleyhakaan Esrarslan ovulasyon testinde yunurta çatlayacağı zamanı kestirebiliyorsun eğer sağlıklı bir yunurtan oluşup çatlıyorsa, çatlatma iğnesinde ise yumurta olgunlaşıyor ama çatlayamıyor mesela bu örnek polikistik over sendromu yaşayan arkadaşımda oldu. Bu şekilde çatlayamamış yumurtaları vardı bu iğnede çatlamasını tetikledi.
Esrarslan Zarif internette de var canım eczanelerde daha Pahalı normal gebelik testi gibi yapıyorsun bi saat öncesinden sıvı tüketimini azaltıyorsun 12 ve 4 arası yapılıyor sanırım çift çizgiyi aynı koyulukta yakaladıgında yumurtlama ertesi gün veya iki gün sonra silinmeye başlıyor oda catladıgsini gösteriyor felan bende ilk defa kullandım bu ay bekliyorum bakalım adet gününü
Zarif Esrarslan senin ne zaman adet günün cnm ne zmandan beri deniorsnz bnm ilk dnemede olmadı 2.de kimyasal gebelk gcrdm😞bu 3.denememiz yumurta catlatma vuruldm bde dusmemesı ıcn jel verdi merakla beklıorm ovulasyon testıni suan hamilelik ogrenmek ıcn kullanblıomuyyz
Esrarslan Zarif 16 sında adetim canım ben temmuz ayında sürpriz bi gebelik yaşadım çünkü hiç beklemiyorduk sonra düşük oldu eylül ayında ilk defa denedik olmadı ama hayatımda ilk defa böyle adet gördüm 7 gün sürdü ve 4 gün gecikmeli acaba yine mi düşük felan oldu bilemedik üstünde de durmadık ilk denememizdi çünkü sonra istegramda bi bayan var bir ebenin günlüğü diye odaovulasyon testiyle takip ediyor bide burda kullananları gördüm netten aldım adetten 4 gün sonra yumurtlamayı gördüm şimdi de bekliyorum inş hamileyizdir 😍👼 Ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenenlerde var yumurtlama günü gibi aynı koyulukta çıkıyor gebelik varsa
Burcin-13 Kızlar bu çatlatma iğnesini herkes kullanabiliyor mu bi arkadaşım kullanmak istiyordu ama doktorun mu vermesi gerek veya hangi durumlarda veriliyor
Nslhnfdn Burcin-13 Benim bir kac aydir regl tarihlerim gecikiyordu. O yuzden gitmistim. Baska herhangi bir problem yoktu. Catlatma tedavisine basladi doktor.
nurucararslan Zarif ben varım canım ama aşamam şu şekilde ; -iki kutu klomen kullandım yumurtalarım yeterli boyuta gelene kadar -ardından doktor kontrolünde çatlatma iğnesi vurdum -ve saati geldiğinde aşılama yapıldı riske atmamak için ve şükür hemen tuttu 😊
Mrymarvs Zarif ben catlatma ignesi ile gebe kaldım hemde iğneden sonraki gün pteside doğumum var insallah