kutolg gebelıkden dolayımı bılmıyorum ama asırı kıllanma basladı artık bas edemıyorum normalmı sızce 3 bucuk aylık gebeyım ve gobegımde ozellıkle kıllanma var ne olacak bu durum
Neroizm kutolg maalesef hamilelik hormonlariyla alakali. Lazerli yerlerim bile tuylendi hamilelikten sonra eski hallerine donduler.
Yelizmurat kutolg bende 13 haftalik hamileyim ve benimde ozelikkle gobegim cok killandi simdiden. Artik doguma kadar nasil oluruz allah bilir 😬😬
gevezeyazar1 kutolg benimde göbeğimde çok çıktılar diğer yerlerde pek yok ama göbekte ciddi anlamda 😫
Ozleeeem Benim de göbeğim hamile kaldigimdan killanmaya başladı cok utanıyorum rahatsiz oluyorum aldiranlar varmis bende aldirqyim diyorum esim hep hamile kalmicaksin sonuçta bisi olmaz diyor hamile resimlerine baktigimda bi bende var sanıyordum
mineeeee normal canm bende baya oluştu hata devam ediyor hala.Dogumdan sonra geçiyormuş ama dert etme bence
kutolg ya öylede sureklı alamıyorum hangısıyle ugrasayım bacaklarımlamı kollarımlamı bıde gobek cıktı