suelin tazecikannee kiz ise 16-17 haftalıkken büyük ihtimalle diyerek başlıyor lafa doktor 🤣🤣 Erkekse hemen öğrenirsiniz 🤣 Hayırlısı olsun
tazecikannee Sekerbebekkk ben geçen gittim söledi ama kesin değil dedi yarın kesinleştiririz dedi hayırlısı
tazecikannee nursomyurek ya hayırlısı olsun doktorum geçen erkek dedi ama kesin değil dedi yarın öğrencez inşallah
nursomyurek tazecikannee kızı erkek erkeği kız görüyorlar anlamadım gitti 😂 bende yine detaylıya girdiğimde son kez sorucam 😂
tazecikannee nursomyurek evet ya bende korkuyorum sanki kesin konuşmuyorlar gibi ama bana gösterirse öle inanırım
Tansu15 Bende bugün gösterirse öğreneceğim inşalah 🥰 14 haftada başka bir doktora kontrole gittiğimde erkeğe benziyor ama doktorun 16 haftada daha net söyler dedi
tazecikannee suelin banada o lafla başladı yüksek ihtimalle erkek dedi yarın kesinleştiririz dedi bakalım 🤣
Mylifeem @tazecikannee devlet hastanesi söylemiyor bizim burda belli bi zamana kadar aldırmak yasalmıs cinsiyet beğenmeyip aldıranlar varmıs o yüzden geç söylediler