Bu 3 gebeliğim 3 sezaryanim olacak.. Allah izin verirse az bı zamanım kaldı. Şu an 36+2 haftalıgim 2 haftadır her 3 güne bir kontrole gidiyorum.. sebebi ise suyumun sinirda olduğunu ve bebeğin 3 hafta geriden geldiğini söyledi.. şimdi size olayı anlatayım hanimlar… pazartesi günü doktor değiştirdim başka hastahaneye gittim çünkü kafam allak bullak olmuştu… Doktor bebeğime baktı 36 haftalık gebeliğim ultrasonda 32+4 günlük çıktı.. 2 hafta geriden gelmesi gayet normal dedi geç döllenme olabilir yada bebeğin minyon bı bebek olacak dedi. Suyu mun normal olduğunu söyledi… Oradan çıktım kendi doktoruma gittim 36 haftalık gebeliğim kendi doktorumun cihazında 32 haftalık çıkıyor ve suyumun sınırda olduğunu söylüyor… Cuma tekrar gel dedi yani yarın tekrar gidecem… Kilosunu sordum 2.200 gram dedi benim diğer iki kızım 38 haftada oldu 2.500 kilo doğdu 🤲 bu kızım ultrasonda 32 haftalık görünüyor sa kilosu 2. 200 gramsa gayet normal değil mi… Birde anlamadığım şey madem çocukta gerilik var suyum sıkıntılı neden muadahale etmiyorsun bekletiyosun… Böyle bir durumda hemen müdahale etmesi gerekmiyor mu… Ben ne yapacağı mi neye inanacagi mi sasirdim kızlar pskolojim o kadar bozuldu ki bebeğim az hareket etmeyi versin kötü bişey oldu diye oturup ağlıyorum… Sabahlara kadar saçma sapan rüyalar görüp ağlıyorum…