Queen2 Kızlar ben tüp bebekle hamileyim en baştan beri ilaçlar kullanıyorum ilaçlar çok pahallı daha maddi açıdan tükendim bir kutu 3 gün gidiyor 400 tl tutuyor 1 ay daha kullanmam lazım ama eşim para yok diyor şimdiye kadar 6 binden fazla ilaçlara ödedik 8 haftalık gebeyim ne yapmam lazım sigortamız yok rapor çıkarmak içinde çok şart lazım galiba aranızda tüp bebek olan varsa ilaçları nasıl aldınız acaba
bbykcgr Queen2 hamilelikten önce almanız gerekti sanırım raporu o kullandığınız ilaç prolutex mi peki. Kullandığınız ilaçların birçoğunu devlet karşılamıyor raporlu olsanız dahi
_Mavidunya_ Queen2 mecbur borç bulacak yine alacak sağlık ocağı yazıyor oksapar ve progestoron ilaçlarını bilgine
Melisyusuf Queen2 çok masraflılsr ya bende 10 haftaya kadar kullandım insan baya zor duruma düşüyor ama sonucu güzel oldu mu unutuluyor herşey
Essesss Queen2 sigorta zaten karşılamıyor özel ilaçlar olduğu İcin bi kan sulandırıcı kullanıyorsanız onu doktor bi rapor çıkartıyor belirli ücretini yine ödeyip öyle alıyorsunuz 12.haftada progestan iğne fitil birkaç ilacı bıraktırıyorlar zaten kalmış şurada 1 ayınız zor ama bir ay daha dayanın gerçekten zor biliyorum bizde aynı süreçlerden geçtik ama stres yapmayın bakın ne güzel pozitif sonucu almışsınız hamilesiniz
bbykcgr Queen2 bunu maalesef ödemiyo raporlu olsan dahi. İnşallah çok gerek kalmaz ilerleyen dönemde senin haftanda sayılırım bende 😊
Minaliy Queen2 progestanın kalçadan olanı var bunu devlet karşılıyor. doktorunla görüş ondan yazsın. uygun dozu doktor ayarlar aynı iğne sonuçta.
Betulkrbs20042022 Sigortajiz yoksa yapicakda birsey yok ama o ilaclar cook onemli kullanmalisin sigorta olsa saglik ocagina yazdirdim ben ilaclarimi direk tup bebek recetesiyle aldigimda cok cok pahali
Queen2 Minaliy ayın 21 de randevüm o zmanda kesecek iğneleri ama o zamana kadar 8 kutu falan almam lazım prolutexsi progestan fitilllerde farklı özel fitiller onlarda 370 tl 10 gün sürüyo yani 3 binden fazla tutacak gibi bakalım
Minaliy Queen2 çok şükür ki tutmuş canım. bende geçen verdim 2700 tl 2 haftalık ilaca. bende kan sulandırıcı falanda vardı. umarım bende pozitifi görürüm. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Betulkrbs20042022 Queen2 benim sigortam vardida ben hepsini parayla aldim cahillikten sonra saglik ocagi doktorum ben yazarim dedi Allaha sukur oyle biraz daha dustu norml kadin dogum doktorlari bile yazmiyor ilac sigortasiz zor birakanlar oluyor ilac ama hepsini ayni bulmak imkansiz
Queen2 Melisyusuf hadi inşallahhh bnmde eksra bi birikimin yok eşimde sıkışınca daha ne yapmam gerektiğini anlamadım
Queen2 Essesss evet en güzel yanıda emeğimizin boş çıkmadığı ama raporla vesayre alınıyorsa öyle yapayım dedim
Queen2 Bnmv-1 sadece 3 günlük iğne 400 tl fitil ve diğer ilaçlar hariç canım yani söyle diyim haftalık ilacım 1700 falan tutuyo
kuzeymomsss Queen2 allah yardımcınız olsun. Benim ablamda 1 defa tüp bebek yaptırdı olmadı şimdi 2.yi yaptırıyor. Kaç milyar gitti haddi hesabı yok. Ayın 31inde transfer olacak bu zamana kadar belki 100 milyar belkide daha fazlası gitti 2. Tüp bebek tedavisinde
Hadya Queen2 Canım rapor zaten tüp bebek transfer asamasina kadar gecerlidir,yani hamilelik gerceklestikten sonra kullanacagin ilaclari devlet karsilamiyo maalesef.Ben de gectim o surecten,ama mutlaka kullanman gerekiyo.