Deletedmom090 Fatma2534 ayyy inşəəAllah hamilesindir rabbim sevindir sin seni rabbim nasip etsin heyacaninj gerçek kilsin rabbim canim banada isteyen herkezede nasip etsin
Esra1260 Asiye35 adetine 2 hafta kala hangi kafayla gebelik testi yapmış doktorun hamile olsan bile 2 hafta öncesinden çıkması mümkün değil 🤷♀️ Bence 3-4 gün daha bekle varsa çıkacaktır mutlaka
Elifdm Deniz34 Deniz34 merhaba bir sorum olacak adetime 10 gün vardı beta hcg değerim 0.5 çıktı farklı bir hastalık sebebiyle gittim ilaç yazıldı hamile olabilirim diye baktırdım ama çıkmadı çokmu erken baktırmışım? 14 Aralık’ta adet görmüştüm 10 Ocak’ta olmam lazım ?
Deniz34 Elifdm evet çok erken baktırmışsınız. Adetime 1-2 gün kala bakıldı. Doktorum var birşeyler belli belirsiz Ama dedi. Seninki çok küçük ayın ortasında döllenme olmuştur. Sen 5 gün sonra test yapmışsın gibi olmuş
Merveeeemmm Esra1260 bir hafta geçsin üzerinden kesin sonuç alın . Ben iki hamileliğim de de öyle yaptım . Bir arkadaşım üçüncü günde idrar testi yaptı ve çift çizgi çıktı . Sabırlı olun biraz geç yapın kesin sonuç alırsınız o zaman