Esra1260 idrar testi her zaman doğru çıkmıyor. Adetim iki gün gecikince kan tahlili yaptırmıştım
Benim reglim bir gun geçiyordu test yaptim negatif cikti, kan testi yaptim onda bile hcg 0.100 cikti yine negatif. Reglim 4 gun geciyor hala olmadim test yapmaya korkuyorum. 😔
    Esra1260 adetimin olacağı gün üzerinden 10 gün geçmişti öyle öğrendim.
    Ben reglim 1 gün geciktiginde test yaptim cikti, hemen kan testi yaptirdim emin olmak icin. Kan testiyle hamileyim dedim:)
    Esra1260 ben adetim dort gun grcince idrar testi yaptim pozitif cikti ayni gun hastaneye kostuk acilde kan verdik degerim bir saat sonra cikti 1300 falandi
    Adetime 2 veya 3 gün vardı yaptm. 10 sniye icinde belli oldu . Ertesi gunde hstanede bktirdm ultrasonla kesem ve bebegim gozukuyordu. Ama alltan bakildi yani.
    Benim 1 hafta geçti öyle yaptım cikti
      Esra1260 Adetime 4 gun kala cikti testte 2 defa yaptim sonuc ayni,kan testi yaptirmadim 2 hafta sonra doktora gittim 5 hafta 5 gunluktu
        Bende tam 9 gün kala 5 tl lik kaset testlerden alıp yaptim ve minicik bir hayalet cizgi çıkmıştı. Işığa tutunca görünüyordu sadece o kadar yanii😊 suan 10 haftalik hamileyim.
        • Rumis bunu yanıtladı.
        • hmy bunu beğendi.
          Buci aaa çok erken orgenmissiniz adet aralığınız ne kadardı
          Evet o ay korunmamistik ve tam ovulasyon gününü beklemistik. Hissettim test yaptim ve cok şükür planli beklenen bir gebelik oldu. Reglim 26 gün sürüyor cok düzenlidir.
            Esra1260 ben emin olmak için 5 gün bekledim adetimin bitim gününde artık olmayınca gittim test aldim. Şimdi erkegimi bekliyorum 😍 Inşallah güzel haberlerle geri dönersin
            Buci çok erken çıkmış ya benim de 28 sürüyor 5 gün kaldı ben de yarın yapiyim o zaman inşallah çıkar kaç haftaliksınız
            • Buci bunu yanıtladı.
            • Buci bunu beğendi.
              O zaman iliskiden bı 12 -14 gün geçince belli oluyor idrarda ?
              • Buci bunu yanıtladı.