Aysunh Kızlar yardımcı olur musunuz uygun fiyatlı bir bebek odası istiyorum 25haftalık hamileyim daha hiç birşey almadım
Nefesimm Aysunh 2.950tlye noktabebeistanbul mağazada hersey icinde odalar var halı dolap sifonyer besik yatak cibinlik uyku seti vs
Semesu Aysunh Ikeadan 400tl ye besik aldim. Cok guzel 60x120 olculeri. Dolabi da ikeadan aldim ben dolabi buyuyunce de kullanir diye 3 kapakli buyuk aldim 1500tl civari falandi.
Aysunh En uygunları söylesen yeter canım. Borçumuz var durumum el. Vermiyor ama yine de çoçuk. Odası almak istiyorum. Odası var çok kaliteli olmasına da gerek yok
Bbebek Aysunh beşiğini ayrı olarak internetten ya da a101 gibi bir yerden alıp, yanına da ikea yada vivense den dolap alabilirsiniz.Oyuncakla, cibinlikle felan süslerseniz mis gibi bebek odası olur, tercih ederseniz 🤗
dilosss Aysunh canım instagramda kanzbebekartal sayfası var bebek arabası puset beşik çanta daha bi çok şey 1159 tl ben onu düşünüyorum Allah’ın izniyle
Esmalemdar Bbebek ikea dan bende baktım bugün hiç kullanışlı değil içine ekstra kutu düzenliyicş almak gerekiyor 🙈😪
Ayminaa Aysunh canım büyük kızımın bazası dolabı var yanına park yatak kuracağım bebek için, birde yere minder yaptırdım. Mobilya almadım anlayacağın en ucuz halli öle kapattım 😬
yamacinannesi Ben n11 den eliusta diye bi mağazadan 1950 tl ye bebek odası aldım. Büyüyen beşik şifonyer üç kapılı dolap hepsi içinde. Hepsi mdf ve sağlam. Sadece demonte olarak geliyor kurması çok kafa karıştırıyor. Ama sonuç güzel😊 mağaza çok ilgili ürün elime gelmeden iletişime geçtiler ve kuramazsak 7/24 arayabilirsiniz dediler ki her çözemediğimiz noktada aradık ve ulaştık🙏🏻🙏🏻
Deletedmom6666 https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bebek-odasi-takimi-buyuyen-besik-dolap-aynali-355535999?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*236136807*22544670207*58375881207*%7Btype%7D*355535999*aud-393702509967:pla-462358666747&gclid=EAIaIQobChMIht7Ugu_-3QIVg6QYCh2xNgnGEAQYBSABEgI5U_D_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Mugesen Deletedmom6666 bende bu takımı aldim ve çok ta memnun oldum.. sadece kurması iki gün sürdü.. Ama bebek odasi için gayet yeterli.. yani o ne anlayacak zaten.. Ve emin olun ki bu en uygunu...
Maviss Aysunh biz internetten alyans bebe firmasından aldık kendimiz kurcaz kargomuz geldi hme Kayseri'de yerlerinde var
Mucizeana https://instagram.com/bebek_odasi_besik?utm_source=ig_profile_share&igshid=14vh52gmjugrw Burdan sipariş verdim bugün yarın elimde olucak inşallah 😊