1prenses2prensanne Kızlar hastane odasından yazıyorum sancım kasılmam çok fazla ama açıklık dört cm olmadan sezeryana alamam diyorlar var mı başına böyle birşey gelen 33+3 haftalık hamileyim
Bebekdelisi 1prenses2prensanne dayanabılırsen almasın canım durdururlar en az 2 H daha dayansın ınsallah
Nur_089 Sen alınmasınımı istiyorsun ki?benim 37+4de 2cm acılmamla sezeryana almıştı dr ilkinde ama haftan az beklete bilir böyle acılmayla 1gafta 10gun daha dayana bilirler bebişler dua et az daha kalsınlar daya iyi🙏🏻
1prenses2prensanne Nur_089 canım hem şiddetli sancı hemde açılmam ilerliyor Dr dört cm olursa alırım diyor ayrıca kanamam da başladı
1prenses2prensanne Seyma0323 inşallah canım süreç bir bitseydi doğum yine de çekilir her türlü bu süreç beni cok yordu yıpratti oğlum var onu izledim hastanede yalnızım kimse yok yanımda psikolojikmen bile bittim
1prenses2prensanne Seyma0323 30 haftalık dan beri böyle sancılarım oluyor annem köyde ablam da zaten bebek falan yok kimseye ihtiyacın olmaz tek kalabilirsin dedi öyle deyip yolları kapattı gel diyeemdim eşim de oğlum var ona bakıyor ara sıra gelip gidiyor sadece