user4834 Arkadaşlar dogum odasında masada ne gibi hazırlıklar oluyordu acaba ? Aklımda olanlar lohusa şerbeti koymak için süslü fiyonklu bi serbetlik ,lohusa kadehleri aynı kurdela ile süslenmiş .çikolata ya da lokum oluyordu sanırım .başka ? Siz neler düşünüyorsunuz
F-cc user4834 ben hediyelik olarak anahtarlık magnet ve kolonya seçtim hepsi 20 adet küçük prens tema, lohusa şerbeti için kızlcık şekeri aldım cam sebilde olucak ama bardak vs süslemedim isimli çikolata siparişi verdim, lokum alıp kürdana hoşgeldin yazısı batıracağım
Nsy user4834 ben kapı süsü yaptırdım instagram üzerinden bi sayfadan. Kendim makrome anahtarlık hazırladım 30 adet bir de çikolata yaptırdım. Şerbet vs düşünmüyorum
Gulcanozzz user4834 benim planlı normal doğum olduğu için gece yatış yapmıştım gece hazırlamıştık görümcem ve eşimle
Deletedmom_31 Ya hayatı bu kadar seviyor musunuz gerçekten 🥲 ben bitse de gitsek modundayım birkaç haftadır. Ne fotoğrafçı, ne kapı süsü, ne hediyeliği vs hiçbir şeyde hevesim yok. Sadece doğsun istiyorum artık :(
Usnac1995 Deletedmom_31 😂😂 bende yapcaktım sonra vazgeçtim. İyi ki de vazgeçmişim. Sezeryandan sonra gözüm bebeğimi bile görmüyordu masa falan hiç heves edemezdm 😂
user4834 Deletedmom_31 Deletedmom_31 ilk bebegım cnm ve bazen bu aoyledıklrrını ben de hissedıyorum .üstelik her şey bu kadar pahalıyken …sonra diğer yanım sacmalama bi daha nasılsa doğurmayacaksın ıcınde kalmasın kalk diyor 🌞
Deletedmom_31 Usnac1995 tahmin edebiliyorum. Normal doğumda da zaten hemen eve geçiyoruz bildiğim kadarıyla 😃
user4834 Gulcanozzz Usnac1995 ben önceden hazırlayıp kardesıme devretmeyi düşünüyorum düzenleme konusunu ☺️😀