uraz_ve_annesi- Yasemincepni ben aslında dağıtacaktım ama burda biri niye ben doğurdum diye hediye dağıtıyorum bana gelmesi gerekir asıl diye yazmıştı mantıklı geldi dağıtmadım 😂
Cgdm34 Yasemincepni Allah ızın verırıse bebek mevlutumde dagıtmayı alamayabileydi cunku yasadıgım yerde 3 5 arkdsım var canım hedıyelık yaptrsam kıme vercem elımde kalacaktı Kızım dogdugunda ona bebek mevlutu yaptrmak ıstıyorum o zaman ınsallah dagıtıcam🤭
trakyalikizce Yasemincepni ben sadece çikolata yaptırdım başka bir şey dağıtmayı düşünmüyorum artık mevlütüne kısmetse ☺️
teacherozlem uraz_ve_annesi- kesinlikle bebek doğuran neden hediye dağıtıyor bu da yeni adet oldu zaten bir dünya masraf oluyor doğumda
trakyalikizce Ezgi_hsyn instagramda bebekcikolatasi diye bir sayfa var orada yaptırdım. 100 adet çikolata+kolonya şişesi+kargo 245 tl verdim. Çok memnun kaldım. Yapıştırma yapmıyorlar tamamen kutu üstüne uv baskı yapıyorlar kaliteli
trakyalikizce teacherozlem kullanıcı adını yazdım arama yerine bu şekilde yazarsanız çıkacaktır:) bebekcikolatasi
123xyz Ben instagramda ef organizasyona anahtarlık yaptırdım cokta güzel hazırlamışlar.Herkesin görüşü kendine ama bebek görmeye zaten eli boş kimse gelmiyor hediyesiyle geliyor bizdende onlara minik bi hatıra kalsın istedim.
KeremikoBayky 3 yıl önce nikah hediyeliklerimi Tema Vakfına bağış olarak yaptırmıştım oğlum kerem içinde aynı şekilde doğaya destek yaparak değerlendirmek istedim magnet ve kart sipariş vericem