Mutluluk07 Kızım olacak nasipse bandana başladım ikimize takım bandana şapka atkı patikler yapacağım nasipse :) Yelek ceket anneannesi ve babannesi yeterince örmüşler zaten çok fazla dün babannesiyle ip aldık puf iplerden battaniye yapacak battaniye işine girmedim sıkılırım diye cnku en sonra koltuk salı yaptığımda gına gelmişti:)
Aybebek Mutluluk07 zahmetli de oluyor ama örneğine de bagli😊 bende bi tane basladim yarim kaldı Allahın belası gibi
deletedmom6295 Aybebek battaniye ve yelek ördüm. ağız bezi omuz bezi ve çeşitli boyutlarda müslin oyaladım. şimdi de hastane odası süslemelerine başladım üç tane fiyongum bitti kapı kuşağı anne yatağı eteği ve küvez eteği yapıcam inşallah ☺️
Aybebek Dmn-rumeysa81 valla öyle insan bir mutlu oluyor 😊 keçeden cerceveligi sert keçeden yaptın dimi canim
Dmn-rumeysa81 Aybebek ince keçe kullandım çünkü iki kat olduğu için ve üstüne de süsleme yapıldığı için kalın oluyor
babysare Mutluluk07 bu ben 😀 az önce birine yorum yazdım daha hatta tesadüf ben uyuyunca uyuyo uyanınca uyanıyo ne zaman uyuyo diye 33+4😀😀
Aybebek Dmn-rumeysa81 evde kalın var da baya kalın olur dediğin gbi degerlendiriym dedim ama internette de kalın keçeden yapılan pek bisey yok😕
1850 Aybebek ben yeleklet ördüm. Omigurami organik oyuncaklar ördüm.omigurami çıngırak örcem. Patikler ördüm😊
Calasun Aybebek tas magnet dokebilirsin seker paketleri yapabilirsin kurabiyeler icin erken seker hamurundan zor degil 😁 senin gibi becerikli anneye💞
Dmn-rumeysa81 Aybebek kalından da olur ama hem fiyatları biraz fazla hemde kesmesi biraz zor diye inceden yaptım ama bence siz yapabilirsiniz hem keçeleriniz değerlenmiş olur ☺️