Harunnisa Aybebek sıkıcı olmuyor aslinda ama tabii ince iple yaparsak uzun sürüyor bu sefer kalin yun ile 45 cm ayıcık yapilacak instagramda up kurulacak onu bekliyorum kalın ip ya cabuk biter herhalde
EmelBG Aybebek Kendime bebegıme hastanede takmaya taç yapıcağım 💁🏼♀️🎀.Yatak kenarlığı yapıcağım örgüden oluyor ya onlardan 🎊🎊🎊.Boylu boyunca yatak kenarlıkları hiç hoşuma gitmiyor beşik gözükmüyor böyle kuytu zindan gibi oluyor gözümde 💁🏼♀️
Bskrt Aybebek https://www.instagram.com/p/BezvfndHofh/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ez2k6ckxcv0p Bu battaniyelerxen örmeyi düşünüyorum Alize puffy ip kendinden ilmekli Şiş ya da tığ kullanmadan elde örülüyor😊😊 arkadaşımda gördm bayıldm yumşacık renklerde çok güZel
Zeynepali Aybebek orguden oyuncaklari hazir kapi susu de hazir oglusumun emzik zenciri falan da hazir
NursemaHasanmBas Aybebek ilk gebeliğimde çok şey yaptım daha doğrusu ben anneannesi babannesi hiç boş durmadık ama beş aylık doğum yapıp kaybedince psikolojik olarak canım yapmak istesede şimdi gebeliğimde elime alamıyorum.
aslhnyz Battaniye ördüm patik ördüm bir sürü 😅 anneannemiz babaannemiz bol bol kazak yelek örüyor ben örmedim o yüzden ☺️
Azrazerin Aybebek egamin kumaşa nakış işledim☺️İki kızım vardı iki kız çocuk altına iismler işledim☺️ Sonra çerçeveletip duvara astım☺️ sizin oğlansa bir erkek figürü yanına ismi yadaistediğinşz herhangi birleyi nakşedebilirsiniz
Aybebek Azrazerin internette gordum kuyu yapmışlardı yapasım var ama bakalim paramı ayarlayabilitsem😊
HuriyeTrkolu Aybebek evdeki eski penyelerden kumaşlardan yastık yaptım bende süs yastığı battaniye ördüm birde
HuriyeTrkolu CansuDemir ya amigurimi bende örmek istiyorum elimde yatkındır kaç numara tığla nasıl iple nerden bakarak ördünüz acaba
CansuDemir HuriyeTrkolu Youtube da videolar var.Orda model beğenince mesela ayı,zürafa,kedi vs bazı videoların altında bazılarında video esnasında söylüyorlar tığ numarası, ipleri vs İpini tuhafiyeden aldım.
Alyaam Aybebek Hırkalar, yelekler, patikler, battaniyeler, ev botu, hastanede ve mevlidde dağıtacaklarım, son olarak dönencesinde yapacağım bu kadar 🤗
Melikezturk Aybebek Sağol canım pek elimden gelmiyor ama ufak tefek bişiler yapmak istedim bebeğime 😊