momgamze Hadi herkes hangi şehirde, hangi doktora gidiyor,memnun mu? yazalım. Aynı şehirde olanlar birbirine sorular sorabilir böylelikle. Ben (Mersin,Dr. Haldun Canova, Memnunum) Umarım sezaryen olduktan sonra da fikrim aynı olur.
egemomss momgamze Mersin-Özel Yenişehir Hastanesi Çağdaş Mavigök🌸 Çok memnunum o kadar ilgili ve kibar ki.. Normal doğum şeklinde ilerliyoruz bakalım kısmet.☺️
Tubatgn momgamze Ankara Üniversitesi Tıp fakültesi / Doktor 3 tane hangisine denk gelirsem. İlgi mükemmel, Alev hemşire bir harika. Çok memnunum 🌺🤗
Sumeyyeabdi momgamze mersin silifke deyim csnim özelde serkan karayiğit var sezeryan olacak bakalım şuan memnunum inşllah doğum sonrasıda memnun kalirim
momgamze egemomss Benim doktorum da aynı hastanede ama ben sezaryen olacağım. Umarım doktorlarımızdan memnun kalırız, her şey yolunda gider🌸
Meltemtml Btlklnc ben devlet hastanesine gidiyorum şimdilik ama medinova ya da girişim olsun istiyorum
Meltemtml Btlklnc doğum ücreti ne kadar kaç haftalıksın bilmiyorum ama normal mi düşünüyorsun muayene ucretı ne kadar
Btlklnc Meltemtml 15+6 yız biz . Muayene ücreti 290 tl 3 haftada bır cagırıyor ama ben ayda bır gidiyorum. Muayeneden sonraki 10 gün icinde ücretsiz bir kere daha gitme hakkın var onada gidiyorum yani ayda ıkı kere gitmıs oluyorum :) dogum ücretini bu gittigimde soracagım cinsiyetni öğrenecegım nasipse. Normal dogum istiyorum. Bakalım ne diyecek. ,cok ılımlı bir doktor gitmek istrsen
KayraVeAnnesi_06 momgamze Ankara - özel Ortadoğu hastanesi Dr. Günel Aliyeva gidiyorum 🌸 Hem hastaneden hemde doktorumdan çok memnunum 🙏🏻