Ftmumy Nasıl burnuma koktu eşime söyledim bulamamış sivasta oturuyoruz. Babam küçükken İzmir’e gittikçe alırdı. İnternetten güvenebileceğim bi yer var mı acaba
tirtilinannesiii Ftmumy afyonluyum ve hiç sevmem ama sanırım babam almıştı eğer varsa sorayım ve sana göndereyim canım istersen ama 3-5 günü bulabilir tabi sana ulaşması
Zmraemr Ftmumy afyonhediyelik.com sayfasında var iletişime geçebilirsiniz.Ama bekleyene kadar köy sütü bulma imkaniniz varsa alın kaynatin kaynatirken kepçe ile havalandırarak karıştırın arada .Sonra hiç dokunmayın ılıyınca buzdolabina koyun sabaha kaymaginiz hazır ☺️üzerini alın size kaymak
busrachnr Ftmumy Afyondaki şubelerinden alıyoruz taze, günlük oluyor sizde altinaylokum.com dan sipariş verebilirsiniz. Ya da Trendyol üzerinden de Altınay Şekerleme & Lokum satıcı adıyla aratıp alanların yorumlarına bakabilirsiniz ☺️
Ftmumy tirtilinannesiii şu kaymak şekeri şeklinde olan diğer türlü kaymak var. Yaa teşekkür ederim bi site buldum da hacı Mustafa diye orda da var
Zmraemr Ftmumy oztaylan yayla şekerleme üstune iyisini tanimiyorum.Siparis alıyorsa bu sayfaya da bakın
Ftmumy busrachnr tamam bakayım öyleyse teşekkür ederim. Burnuma nasıl koktu. Kızımı öperken o bile koktu burnuma 😀😀
Daffyy Ftmumy keşke ya Aydın’da okurken her Afyon tesisinde durduğumda aldığım şey kaymak şekeriydi şuan çok ulaşılmaz😅
Ftmumy Daffyy bizede babam alırdı İzmir’e gittikçe. Nasıl severdik o anlar bile gözümde canlanıyor oda aşermeye dahil mi 😂😂