Aysenur426868 KizLar 16 .haftalığım vajinamda ağrı oluyor yatarken bile ağrı var sizde de oluyormu bu durum çok erken degilmi ya korkuyorum son aylarda ağrıması gerekmiyor mu büyüğü için. . şuan da ağrı var :(
Aysenur426868 Ozlm0916 sürekli devamlı agrimasada ama gün içinde mutlaka ağrıyor her gün otururken kalkarken falan
Aysenur426868 Ozlm0916 bide şöyle izah edeyim ağrı sürekli agrimiyor yani günlük hayatına devam ediyorum ama mutlaka hergun bi ağrım oluyor sabah akşam vajinamda otururken kalkarken yürürken bazen yatarken.
HKiLiCeR Benim de böyle sanki içeriden dışarıya doğru sert bi cisimle ittiriyorlarmıs gibi bi ağrı oluyor doktorum plasenta previa vajina da ağrı yapar demisti. Sizin böyle bi durumunuz yoktur umarım
Aysenur426868 HKiLiCeR demedi bişey gittiğim kontrollerde sürekli bı doktora gitmedim henüz ayrı ayrı gittim hicbiride sorun var demedi izah etsemde bu durumu bebek agirligidur dedi biri 500 gram taşıyorsun dedi sürekli ayakta durma dinlen dedi ama dinlensemde aynı yatarken bile ağrıyor değişik
Ozlm0916 Aysenur426868 senin söylediklerinin aynısını bende yaşadım ve idrar yolu enfeksiyonu vardı bende bence doktoruna gözük bi haftan için vajina ağrısı çok erken bence benimki 32 den sonra başlamıştı vajina agrisi oda rahmin buyudugunden demisti doktorum
Ronas Benim 16 hafta da başladı ağrım adımım biraz büyük olsa hemen hissediyorum yatarken dönerken kalkarken 35 haftadayım hala ağrım var enfeksiyon tedavisi de gördüm nafile sanırım alıştım ağrıya artık dr hormonlar ve rahminden dolayı dedi