Esrabaydemir bence bi daha okuyun, linçlemeden önce bi anlayın okuduğunuzu. Birine emanet etmek ne demek hanım efendi? Ben çocuğumu anneme, dostuma güvendiğim birine hiç bırakamayacak mıyım? Birlikte yaşadığı kediyi defalarca bana emanet edip şehir dışına gittiler hamilelikten önce böyle bi durum aklıma bile gelmezdi. Benim doktorum bana böyle söylemedi, bebeğini kaybedebilirsin, anomalili olabilir veya senle bebek aynı anda zarar görebilirsin dedi.. ben böyle bir riski ne çocuğum için de almam. Şöyle düşünün algılamanız için elimden geleni yapmaya çalışıyorum kalbinizi de kurmak istemem sizin yaptığınız gibi karşımda bir kadın var çünkü. Bir yere gideceksiniz orda bir virüs veya parazit var kedinize bulaşırsa ölme, herhangibir organını kaybetme riski var (kesin değil risk) .. buna rağmen kediyi de götürür müsünüz? Yok bilmem vicdan azabı çekmiş de yok bilmem neymiş deee.. ne çirkin laflar ya hayvanseverlik reklamlarınızı başka yerde yapın yaparken başka canlara zarar gelme riskini siz alırsınız başkası alır/almaz. Hayvanseverlik konusunda da benimle yarışmayacağınızı belirteyim. Akla karayı birbirine karıştırmayın lütfen. Bu arada toksoplazma sadece kediden bulaşmıyor kokoreç de yemeyeceksiniz ciğer de salam sucuk da. Hadi ona da çemkir 😁