AryaArash Kızlar ben 18+0 haftalık hamileyim, fakat bebek hareketlerini hiç hissetmiyorum. Pıt pıt şeklinde dahi bir belirtim yok. Endişeleniyorum🥺 Kilolu da değilim. Siz ne zaman hissettiniz yazarmısınız lütfen 🙏
makin AryaArash bende öyle geç hissettim 11.haftada bile hissettiğini söyleyen var mümkün değil ama 😀 20/21. Haftalarda hisserdersiniz çok büyük ihtimalle
AryaArash Mom-babyyy bu hareket neye göre değişiyor sizce? Bebeğe göre mi anne karnındaki kas durumuna göre mi?
Gulsah5- AryaArash bende 20 den sonra hissettim normalde de 19 20 haftadan sonra hissedilirmiş doktorum öyle demişti daha erken hissettim diyenlere gülüyorum imkansız demişti gazı bebek oynuyo sanıyolarmış çoğu gebeler içiniz rahat olsun bence
Mom-babyyy AryaArash bilmem anneye göre de olabilir bebeğe göre de bazıları pıt pıt diye hisseder ben sanki bir kelebek kanadını cirpmis gibi hissetmiştim emin olamamistim 20 hafta da tekme attı öyle emin oldum hareket olduğunu
AryaArash Burcumus 🤔🤔 okadar erken de hissedilir mi ki ya. Daha bebeğin kemikleri kasları o haftada güç kapasitesine sahip olabileceğini hiç düşünmemiştim. Haylaz olacak galiba biraz 😅
Burcumus AryaArash evet doktorum hissedebilirsin dedi çok zayıftım ben bide pıt pıt hissediyordum vurma şeklinde değil :) sormayın yaramaz ki ne yaramaz şuan 33 haftalığız uykular haram oldu bile 😁
AryaArash makin bencede 11. Hafta mümkün değil bu durum. 20. Hafta en azından bir pıt pıt etse iyiydi 😊🌸 şekerli birşeyler yiyorum düz uzanıyorum falan yok tık yok 🙈 çoğu kişi böyle takip ediyormuş ilk hareketleri.
advice AryaArash 19+3 te hissettim ilk gebeliğimdi. O gün 3-4 kez hareketini hissettim ve o günden sonra her gün hissetmeye başladım. Hayatımın en güzel günlerinden biridir 🙂
AryaArash advice ozman benim daha rahat 10 günüm var 19+3 e🤗 bende hayatıma o en güzel günlerden birini o hareket gününü ekleyeceğimden eminim 🙏🧿🌷 teşekkürler
AryaArash Gulsah5- Gülşah bu durumdan benim nerdeyse gazsız bir gebelik geçirdiğim ortaya çıkıyor ozaman:)) cidden hiç kabızlık- isal yada gaz problemi yaşamadım. Doktorun bence güzel teşhis etmiş durumu 🤭 Yorumun için teşekkürler 🌸
Gulcincelebi 20 de hissettim ve Aman ALLAH’ım resmen şuan dayak yiyorum 23 haftalığım ama erkek gücü diye birşey varya hani aynen öyle vuruyor 🧿😏
AryaArash Gulcincelebi hayatında yediğin en tatlı dayaktır eminim. Maşallah bebeğine 🧿 Benimki kız canım okadar sert olmaz diye düşünüyorum🥰
advice AryaArash kendinizi benim günüm ile kıyaslamayın :) benim çevremdeki çoğu gibi 20+1-5 arasında hissetmiş, bana erken hissetmişsin dediler. Eğer sizinki de erken gelmezse bu sefer kaygılanırsınız neden hissetmiyorum diye :) 18-22 hafta arasında bir gün hissetmeye başlayacaksınız :)
Gulcincelebi AryaArash erkekler çok hareketli oluyor erken başlarlar hareket etmeye dediler bende ne alaka en fazla ne yapabilir demiştim 😂😂 büyük konuştum galiba
Muyesser23 AryaArash 22. Haftaya kadar normal olduğunu biliyorum zayıflıkla alakalı değil canım o karnının yapısıyla alakalı
AryaArash Muyesser23 hamile kalmadan önce spor yapıyordum karnım biraz kaslı şekilde hamile kaldım, bakalım inşallah erken zamanda hissederim. Teşekkür ederim 🌷