Selensesen 24+2 suan detaylıda suyun fazla dendi doktor şeker yüklemesi testi yap diyor onun yerine napabilirim
Halime90 Selensesen ben yaptırdım doktorunuzu dınleyın Yuksek çıktı şeker ınsln kullanıyorum Şeker yükselikliğinin bebeğe çok zararı var . İyi ki de gitmişim
Esra6061 Selensesen ben doğum yapana kadar suyum arttı acil şeker yüklemesi yaptırıldı bi zararı olmadı doğum yapana kadar da arttı maalesef ama bebeğim sağlıkla doğdu ben biraz farklı sıkıntılar yaşadım suyun artmasından değil
nursmeric dokturunuzu dinleyin.. güvenmiyorsanız farklı doktorlara gidin suyunuz fazlaymış buradan görüş almak yerine uzman görüşünü dinlemenizi tavsiye ederim 🌸
uraz_ve_annesi- egemomss genelde gebelik şekeri olanların suyu çok oluyor doktorunuzu dinleyin burda kimse ondan daha iyi yönlendiremez sizi. Ve yüksekse tabiki bebeğe zararı olur önlem almanız ilaç kullanmanız gerekir
Mabel İçinize sinmiyorsa başka bir doktorun görüşünü de alın ve lütfen doktoru dinleyin. ben şeker yüklemesine karşıyım ama kişiye özeldir bu durum ve doktordan iyi analiz edemezsiniz. o ne derse o
Kvsrsyds Bende aynı durumdayim 26 haftadayiz cuma günü yaptıracağım inşallah dikkate almanızı tavsiye ederim şekeriniz varsa sıkıntı olabiliyor bebek içinde kendiniz içinde