Adamiranin__annesi 33 haftaligim şiddetli bel ve adet ağrısı yaşıyorum şuan normal mi yoksa hastaneye mi gitsem eşimle
Portakalcicegi Adamiranin__annesi cok bir bilgim yok ama burada bir arkadaş vardı o da gece böyle bir post açmıştı sonrasında sabahına sanırım doğum yapmıştı o benim aklımdan hiç gitmiyor ismini etiket yapacaktım ama bulamadım şehribandı adı belli postlarına denk gelmişssinizdir
Portakalcicegi Adamiranin__annesi @Sehrbnon122 canım seninde böyle olmuştu diye hatırlıyorum belki senin bir fikrin vardırr
Annesininportakali53 Adamiranin__annesi şiddetli diyorsun canım Bi gidip görürsen en azından nst çektiysen için rahat olur bu gibi durumları ertelememek lazm
Sehrbnon122 Adamiranin__annesi canım ben yasadım ve açılmam baya olmustu doktora gittiğimde ve erken dogum yaptım acil sezeryan alındım 30 haftalık ikizlerimi
Adamiranin__annesi Annesininportakali53 doğru kaldiriyim eşimi bari öteki çocukta uyuyo ama adet ağrısı gibi yani gitmesemde isgillenicem iyice
Elfsndkl Benimde belim ağrıyordu adet ağrısı vardı sancim cıktı doktor direk yatış verdi serum felan yedim iğne vurundum geçti canım şuan dinleniyorum ilaç verdi onları kullanıyorum
Adamiranin__annesi Elfsndkl şuan geçti bugün duruma göre bakicam yine olursa gidicem yalancı sancilarmi acaba
Adamiranin__annesi Sehrbnon122 anladım canım ikiz oldukları için erken oldular sanırım şuan ciktilarmi kuvezde ınsllah iyilerdir
Sehrbnon122 Adamiranin__annesi suan küvezdeler canım 33 gün oldu insallah dahada iyi olacaklar yarın görmeye ve bilgi almaya gidecem bakalım güzel haberler ile dönerim insallah
Adamiranin__annesi Sehrbnon122 inşallah canım benim sağlıkla evlerine gelirler inşallah ❤️❤️ Allah analı babalı büyütsün