Senamurat1811 Kızlar 34+5 haftalık hamileyim son üç dört gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var hareket ediyo ama 3.4 gün önceye kadar iyiydi şimdi daha sakin ediyo eskisi gibi daha güçlü hissetmiyorum benim gibi olan var mı normal mi sizce
busbussss Senamurat1811 bebişler büyüdükçe bu haftalarda hareketlerde azalma olabiliyormuş ve sanki artık sert tekmelemeler yerine ittirme yer değiştirme gibi hareketler oluyor mu sizinde? Tekme de oluyor ama artık daha çok ittiriyor gibi :)
Fatovebebegi Senamurat1811 ben 34_6 gunluk yanı buyuduler yerlerı daraldı ve artık uyuyorlar parmak emıyorlar bıde bız yorıldukca onlarda,yoruluyor normal Egerkı hıc hareket etmeyıp karın tas gıbı olursa o,zaman korkalım allah korusun tabı Endıselencek bı durum yok
Ebru_cekin06 Senamurat1811 bende 33 haftalim bazen hareketi küçük mesala az once sert bi hareket etti😄 bugün karnımın alti cok acidi yürürken zorlandım resmen hergun değişik bi gun belim batar sirtim ağrır birgun cok enwrji doluyum agrim olmaz hergun değişik geçiyor bende bi 36 olsaydim endiselwnme canım normal bi bakmisin cok hareketli olur bi bakmışım az
Senamurat1811 busbussss onları hissediyorum bü gün bi yerde bi gün bi yerde oluyo sertleşme oluyo tas gibi oluyo karnım biraz masaj yapıyorum hem kımıldıyor hem düzeliyor ama bu sık günlerde azaldı hareket ediyo ama daha sakin sanki
Senamurat1811 gizemkarla geçen hafta benim de çok hareketliydi cok iyiydi bu 3.4 günde daha sakin hareket ediyo ama Şiddetli değil yani
Senamurat1811 Fatovebebegi cok şükür hareket ediyo ama sakinleyince endişe ettim birazla gebeliğimi 32 haftada ölü doğum yaptım o yüzden bunda cok endişe ediyorum 🥺
busbussss Senamurat1811 evet bence normal yerleri daraldığı için eskisi gibi rahat hareket edemiyorlar biz de evham yapıyoruz hakli olarak içinizi rahat tutun kontrolde isterseniz doktorunuza da sorun ya da mesaj atın numarası varsa içiniz rahatlar. Bir de bir sey sorucam size boyle cok nadiren sanki bebegin hareketi karninizi titretiyor mu titresim gibi oluyor mu
Fatovebebegi Senamurat1811 allah bı daha yasatmasın,cıkolata,yıyıp,uzanın,hareket ediyormu bıde ıcınız,rahat,etmese,ıcın yarın saflık,ocagında kalp,atıslarını,dinleyin dırek,ebeye gıdın,yakınsa,saglık ocagı sıze rabbım bı,daha,yasatmasın,aynı,acıyı sıze
Senamurat1811 Ebru_cekin06 ağırlaştıgımı hissediyorum artık orası ayrı benim çoğunlukla ağrılı geçt gebeliğim ilaçlar iğnelerle bu duruma kadar geldim bakalım bazen artık gelsin diyorum bazen de bi gün bile kalsa anne karnında onun için daha iyi olur diyorum bu aralar belimden kasıga doğru ağrılarım oluyo normalde kasımın 8 inde randevum vardı eşime dedim belki dogar o zaman a belki olmaz geç kalırız erken gidelim dedim pazartesi gidiyorum kontrole bakalım neler görcez 🥺🥺
Senamurat1811 Fatovebebegi Allah razı olsun cok teşekkür ederim yok kuzum hareket ediyo hissediyorum ama diğer günlere göre daha sakin güçlü değil gibi daha hafif hareketler ediyo gibi yani
Senamurat1811 busbussss yani şöyle hareketlerini karnımda görebiliyorum dalga gibi gözüküyor titreşimden kastın buysa eğer 🙃
Bebegim_gulay Senamurat1811 merhabalar ben de geçenlerde öyle oldum nst ve ultrason çektik şükür bir şey yok, 34+5 im , maşallah baya ittiriyor ve acıtıyor dönüyor falan , ama dediğiniz gibi olduğu gün biraz iş yapmıştım biraz da eşime kızmıştım o gün öyle oldu
Senamurat1811 Bebegim_gulay evde cok bişi yapmıyorum ama yinede çamaşır bulaşık yemek derken yine ayakta kalıyoruz ister istemez etkiliyor olabilir bakalım kontrol gününün sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ☺️☺️
Ebru_cekin06 Senamurat1811 gecmis olsun canım benimde ilk hamilelimd gore bu cok agrili gecti birde iki yasinda oglum var oda cok yoruyor beni bazen hic is yapmiyorum yatiyorn oglumla
Senamurat1811 gizemkarla inşallah öyledir herşey yolundadır Rabbimin izniyle şu günleri atlatsam bebeğime kavussam biran önce şuan tek istediğim bu 🥹🥹
Senamurat1811 Ebru_cekin06 ilk bebeğim kızdı ve cok güzel bir gebelik geçirmiştim karnım olmasa hamile olduguma ben bile inanmıyodum hiç bi belirti mide bulantısı agrı sızı olmadı birden 32 haftada kalbi durdu denildi normal doğumla aldılar şuan oğluma hamileyim cok zorlu geçti agrı sızı eksik olmadı gebeliğin basından beri her gün iğnelerle ilaçlarla duruyorum o yüzden cok tedirgin oluyorum en ufak tefek şeyde aklım çıkıyor acaba iyimi diye Rabbim hepimizin evladını ailesine bağışlasın inşallah biran önce kavuşalım zorlu günler atlatalım inşallah 🥹🥹
Ebru_cekin06 Senamurat1811 amin canım inşallah benimde ilk hamilelimde olamdi ağrım sizim mide bulantim oldu da oğlundu buda erkek ama bu cok zor geçti ya inşallah dogumum kolay olur 😑