songulegehan Gebelikte kan pıhtılaşmasi yaşayan varmı ? Varsa nasil bi yol izlediniz yardımcı olur musunuz neler iyi geliyor sağlık ocağı kan sonuçlarında kan pıhtılaşmasi var doğum doktorunla görüş dedi henüz daha gidemedim
Busel songulegehan yani sağlık ocağı görmedi belli başlı testler yaptırdım genetik testler bölüm doktorlari söylemişti 3 kere düşük yaşadım kan pihtilasmasindan dendi bu sefer gebeliği öğrenir öğrenmez kan sulandirici hap ve her gün iğne vuruluyorum bu durumun pek beslenme ile ilgili olduğunu söyleyemem canım iyi gelen besin tarzı bir şey söyleyen bugüne kadar olmadı ilaç olmadan olmuyor bildiğim kadarı ile
mirzam04 songulegehan ben 3 düşük yaşadım genetik araştırma gittimi kanımda pıhtılaşma var dendi hamiliyeyim doktorum sonuçlarıma göre coaspirin ve oksapar iğne verdi 16 haftalığım şuan hergün ilaçımı içiyorum 34 haftaya kadar içicem iğneyide hergün vuruyorum doğuma kadar kullanıcakmışım hayırlısıyla kucağıma alırım bebeğimi benim 2 kızım var çok şükür düşen bebeklerim erkekti cinsiyetle alakası yokmuş kızlarmında da olması şansmış Allah’ıma şükür
Endiseliannecik Busel merhaba canim bende az once genetik pihtilasma oldugunu ogrendim ama testleri yapmadan igneye baslatti doktor testleride vericez ayni zamanda ama bebek dusmesin diye hemen basla dedi iyi mi ettim kotumu bilmiyorum
Endiseliannecik Busel bugun yaptim ilkini insallah bebegim düşmez😥aksamdna beri kanamam var ama gittik kese duruyor halen