Kızlar gecikmeli olsada bende doğum hikayemi yazmaya geldiim 🤗 şuan tam bir aylık anneyim 🥰
26 Eylük gecesi saat 00:32de yataktan fırlatan bir ağrıyla sabah 06:30 a kadar dayandım. O gün de doktorda kontrolüm var ve artık tam 39+6yım. Saat 06:30a kadar düzensiz olan sancılarıma dayanamayıp hastaneye gittik. Alttan muayene oldum ve sadece 1cmlik bir açılmam vardı böyle olunca beni geri eve gönderdiler ve 10:30 da tekrar doktorumda kontrolüm vardı. Doktora tekrar geldiğimde açıklığımın hala 1 cm olduğunu ve ağrılarım artarsa hastaneye gelememi söylediler. Akşam 21:30a kadar düzensiz 10 dk ve 6 dk da bir giren sancılarım artık 5dkda bire düşmüştü. Doktorumla iletişime geçtim hastaneye gitmemi söyledi. Hastaneye gittiğimde yeniden alttan muayene ettiler ve 3cm olduğu ve nstde sancım çıktığı için yatış yapılması gerektiğini ilettiler. Hastane odasında ağrımı sessiz sessiz çektim. Bu arada epidural istemedim. 6cm açıklığa geldiğimda rahim ağzı yumuşatan bir iğne yapıp suni sancı vermeye başladılar ama ne yazık ki suni sancı bir damla bile damlamamış. 8cm açıklığım olduğunda beni doğumhaneye aldılar ve 8cm açıklığa kadar inanın çok iyiydim. Doğumahneye artık yürüyemedim… doğumhaneye girdikten sonra suyumu patlattılar ve esas sancım o zaman başladı. Gerçekten allah daynama kuvvetini veriyo arkadaşlar. O acıyı hayatım boyunca unutmayacağım. Sonra sadece 3 ıkınmada bebişimi kucağıma aldım. Gerçekten bebeğinizin çıktığını hissettiğiniz an tüm ağrınız sancınız bitiyo. Normal doğum yapmak isteyen herkese önerim kendimizi psikolojik olarak çok çok iyi hazırlamanız. Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğim an bu bebeği normal doğuracağım demiştim. Öyle de oldu 🤗🥰 Hamile olan tüm kadınlara Allah kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin 😍 28 saatlik epiduralsiz, kısmen suni sancısız doğum hikayem💕