Salata Doktara son adet tarihinizi söylemeyince doktorlar bebeğin haftasını farklı söylüyorlar neden acaba ölçümler cihazdan cihaza mı farklı mı 🤔
Tubatgn Salata Usgde haftalar gelişime göre farklı çıkabiliyor. Benim hep 1 hafta önde gidiyor, tarama testlerinde de öyle çıkıyor.
iremcannn1907 Salata evet canım özeldekiler son teknoloji kullanır devlettekiler daha eski model. Bu yüzden fark çıkar. Hatta doktor farkı bile çıkabilir
Melisasis Salata ever fark çıkar . Ben hep gittiğim yerde aynı farklı yere gitsem 3-4 gün ileri çok sorun olduğunu sanmıyorum
Salata Tubatgn hayır bundan bahsetmiyorum önden veya geriden gelmesi değil mesele her doktorun ölçümü farklı gibi onu diyorum
elifeceguler Salata benim de öyle doktorun o an ekranı netlemesiyle alakalıymış ve cihazın kalitesiyle
Salata iremcannn1907 devlette o kadar gittik hiç memnun kalmadım bi sorun olmadıkça hic bisey demiyorlar
iremcannn1907 Salata kesinlikle öyle. Bende hem devlet hem özel takip düşünüp devlete de gitmiştim sonra boşa olduğunu anladım. Devlet sadece testleri yaptırırken işe yarıyor
Salata iremcannn1907 tecrübesiz ben testleri devlette yapmak varken özelde 450 tl ye sadece tersleri yaptırmıstım 😄
Salata Melisasis yok sorun değil tabi de bana bi defasında devlet 2 hafta geriden söyleyince şok oldum ondan sonra fark ettim 😄
iremcannn1907 Salata işte burda yönlendiren çok önemli. Benim doktorum kendi yolladı devlete yazık özele para verme boşa diye 😂