Herkese merhaba bebegim kanala inmiyordu 39+6 ya kadar hic sancida hissetmiyordum hurmalar yedim squatlar yaptim merdiven ciktim hep yurudum ve sonunda 39+6 ya donen gecede sancilarim hafiften basladi adet sancisi gibi yalanci sanci hwralde diyordum daha once oluyordu ama biraz daha artik sık ve daha hissedilirdi.sali gunu 39+6 son kontrolum vardi cumaya kadar olmazsa suni sanci sonrasi olmazsa sezeryan olucakti.sali nst de sanci cikti be 1-2 cm acikligim mevcuttu.doktor yarin sabah gel suni sanci denicez yoksa sezeryan dedi hep onceligimiz normal dogumdu.gece evde yine sancilarim oldu ve sabah 7 gibi hastaneye gittim 4-5 cm aciklikla geldim herkes cok guzel dedi 8.10 gece beni iceri aldilar lavman yapildi suni sanci verilerek nst takibi yapildi kisa sure sonra dolu dolu 5 cm sonra 6 ve 8 cm e ulasti sonra yuruyus yapmami istediler ve doguma alindim acilmam cok guzel ilerlemisti dogumda biraz nefes sıkıntılari yasadim ilk gebelik tecrubesizlik diyelim ve 10 da bebegimi elime aldim herkes o kadar motive ettiki ilk gebelige ragmen 2 saat icinde ben normal.dogumu gerceklestirdim ve herkes cok cabuk oldugunu soyledi.Sanci yok bebek kanala inmedi normal dogum umitsizligim derken kizimi bugun 40.haftamda elime aldim Allah herkese nasip etsin ☺️