Sare_benan Married19_Mommy23 100 yıl Gebze 400 dü 465 olmuş 🙄 Doğum normal 5750 sezeryan 6000 ama yılbaşına kadar
Esmakrds Married19_Mommy23 Gebze yüzyıl da muayene ücreti 400 ₺. Doğum ücreti için de normal doğum İçin 5.750, sezaryen için 6 bin dediler
Kingsinem Married19_Mommy23 Pendik Bölge hastanesine gidiyorum Hilal hanıma muayene ücreti 265₺ doğum da 5000 küsürdü
Fatovebebegi Sare_benan ohh mahsallah ocaga kadar zam olmucak dendı Ben gecen pendık medıpolu aradım 350-tl dedıler muane dogum da sezerya 6750-ıdı benım doktorum canan hanımdı ama ben malesef bu sefer devlette dogum yapcam
Beyzaak Tkzbuse Pendik medipol Saadet Ünsal çok ilgili çok iyi bi doktor ben Pendik kartla 280 e muayene oluyorum
Deletedmom_1003 Pendik medipol 300₺ Devlet istersenizde tuzla devlet ezgi er tek geçerim doğumum onunla gerçekleşti
Fatovebebegi Deletedmom_1003 elıf hanım gene,karsılastık 😊 nasıl oldunuz yarın,benımde kontrolum var,dogum ıcın gun,verıcek,ezgi,hanım
Deletedmom_1003 Fatovebebegi evet evet doğru kafa gitti bebekten sonra :) Allah yardımcın olsun muhtemelen 39.haftada alır senide çatı muayenesi yaptırdınmı kesin mi sezeryan ?
Fatovebebegi Deletedmom_1003 benim bu üçüncü gebeliğim kızım normal doğum sezaryen mecbur bu da sezeryan zaten Ben sezeryan istiyorum çatım müsait ama ikinci doğum da Oğlan dönmediği için sezeryan oldum 2.sezeryanları 38′de alıyorlar
nazks Beyzaak ben de aynı şekilde Saadet hocaya gidiyorum 32.haftaya gireceğim başından beri gayet memnunum
Tkzbuse Habibe-280328 kartalın acilinde kadın doğum uzmanı var diye biliyorum ama Tuzla’da yok sanırım
Mt2458 Pendik bölge hastanesi oya baran 265 muayene sezeryan 6 bin isteğe bağlı 8 bin normal hatirlamiyorum