Bsr3 Kızlar hamileyim 20 haftaya geçiş yapıyorum doktor kontrolümde doktorum herşey güzel şöyle böyle ama detaylı ultrasonda görmek üsterim tavsiyede ederim dedi çok korkuyorum kötü bir şey olduğundan mı istemiştir
Yagmurrr98 Bsr3 Detaylı USG zaten mutlaka yaptırılması gereken bir durumm Allah korusun bir sıkıntı çıkarsa orda diyorlar zaten sana
Aden58 Bsr3 her doktorun istediği bişey bu bebeğin iç organlrı inceleniyor ve mutlaka yapılması gerek bence bende haftaya çarşamba gidicem inşallah herşeyimiz iyidir 🙏
Bsr3 Papiiii ay bana diyolar ki kesin bir şey görmüştür ondandır allah allah normalde istenmez falan diyolar korktum bende
mimar_anne 18-24 hafta arası detaylı ultrason hep yapılır ki yapılmalı da bebeğin her şeyine bakıyorlar prosedür bu şekilde sende bir sorun gördüğü için değildir
Papiiii Bsr3 rica ederim canim bende 18de giricem detayliya merak etme gebelde 18-22 hafta arası istenir detayli
Bsr3 Sare_benan vallaha ya onların zamanında yokmuş boş yorum yapıyolar ya da işte halden anlamayıp daha çok psikoloji bozanlar diyim
Bsr3 Ben Aden58 bende sonraki çarşamba gidicem rabbim hayırlısını versin inşAllah hayırlı sonuçlar alalım ❤️