tugbaa_a Kızlarr 39 haftaya gireceğim dün doktor kontrolünde doktor hiç aşağı inmemiş , pazartesi tekrar bakıcam eğer aynıysa çarşamba sezeryanla alıcam dedi. Sizce kanala iner mi 1 haftada ? başına böyle bişey gelen hamişler var mı ? 🥺
NurM1 tugbaa_a bende bugün 39 a giriyorum kendisi tamamen kanala girmedi açıklığım yok sadece yumuşama var dedi ve ayın 3 ve 7 sine kadar bekleyip suni ile denicez çünkü sancı ile de bebek girebiliyor kanala bana da eğer olmazsa o zaman gidişata göre bakarız dedi
Fatovebebegi tugbaa_a sezeryan karsıtı degılım ama sunı sancı nıye vermıyor artı bebek donmusse yanı doghm pozısyonundaysa bekleyın ben 42. Hafta dogum yaptım bıde kılo onemlı 4 kg ıse bebos sezeryana alır doktor Sıze,tavsıyem ılıskıye gırın acılma olsun dogumu baslatsın
tugbaa_a Fatovebebegi bebek çok önce döndü fakat kanala girmemiş açılmam da yokmuş direkt sezeryan dedi bir yandan moralim de bozulmadı değil 3 kilo çünkü belki biraz daha kilo alırdı
Fatovebebegi tugbaa_a bence bekleyın ve sunı sncı da dogumu başlatıyor bı sansınız varke normal ıcın deneyın