Susamim Hacerrrcakmak ulkude eski ve şu an duyulmadık bir isim olabilir tabi neden olmasın :) ama.ikinciye fikir veremiyorum malesef karşı olduğumdan etkilemek istemem ama uyumsuzda olmasın bebislerimizin ismi :) biraz daha düşünülebilir(:
Susamim Hacerrrcakmak evet öyle uyumsuz değil, şu an fark ettim de ☺️diğer türlü uyumsuz gibiydi. Gayet iyi 👍
Meyra41 Hacerrrcakmak kizimin ismini feyza koymayi düşünüyordum ama ruyamda melisa gördüm ruyada gordugumu mu koymaliyim bilemedim :)
Susamim Susamim Ece’min anlamını bilmiyorum, ama yazınca bence absürt olmadı Ecem ülkü güzel farklı gibi.
Seymasahinyildiz Tubatgn Soyadı Yıldız olacağı İçin Kuzey koymayı düşündük oğlumuza kız olsaydı da Güneş 🌞
Bkmcnkr dreampreee 4+2 de kese daha yeni oluşuyor. Dişi yada erkek cinsiyet organı ise 10. Haftadan sonra oluşmaya başlıyor bilimsel olarak .. 4+2 de doktorunuz içgüdüsel mi söyledi tesadüfen tuttu 😂
Bkmcnkr Nrmn010 birbirine benzeyen isim düşünüyorsunuz sanırım Ela , Leyla , Eda birbirine benzeyen isimler
Neslycc Ben de Melinda koymak istiyorum kız olursa anlamı benim güzel kızım demek miş çok hoşuma gitti Erkek olursa hiç fikrim yok 🙂
Mucizem33 Elifderin34 benimde cinsiyet belli olsun kiz olursa asya . Erkek olursa barlas yiğit türkalp göktürk oo cok isim öz-türkçe ben çok araştırıyorum 😂🇹🇷🐺