Zehhhraa Ssyma sende koy nolmuş aa bende bu ismi istiyordum da diyebilirsin hatta. Neticede aynı soyisim değilse sorun etme
GizemKadirr Yaseminbzkrt bende 3+4 te öğrendim bunda ne varki kuzenim 2. Haftasında tesadüfen öğrendi mesela değerleri kontrol edilirken
Ezgininbebisi Kız olursa Seher Alâ ya da Seher Mavi (Seher vefat eden halasının ismi) Farklı 2. isim önerilerine açığız Erkek ismi henüz düşünmedik
Meyra41 Hacerrrcakmak kizimin ismini feyza koymayi düşünüyordum ama ruyamda melisa gördüm ruyada gordugumu mu koymaliyim bilemedim :)
Selsi1 Aylardır bir isim bulamadık kızıma şu an Aden ismini düşünüyoruz ama Ada, Elis, Asya, Derin gibi isimlerde aklımızda hala çok kararsızız 😕
Gozdeoral Doğuma sekiz hafta falan kaldı aşağı yukarı kızımız olacak abisi güneş olsun istedi biz de çok sevdik bu ismi 😍
momofprincess1221 zeynepmom34 ben asenayi coook seviyordum ilk kizima koyacaktim hikayesini okudum hem almanca hem türkce ayni yaziyor .kurtla adam iliskiye giriyo ve o kurtun adi asena yoksa ben ilk kizima koyacaktim .hikayeden dolayi sogudum😭😭😭😭 siz okudunuzmu google den . veya ben yaniliyormuyum ?
Seymapple Susamim yalnız meva ismide son zamanların aşırı takılan ismi. Farklı değil. Kimi duysak 2 senedir meva takan takana. Siz yeni duymuşsunuz sadece.
Ezgii41 Benimde Asel ismine karşı kopamadığım bi ilgim var ama herkes yok Aselden bıktık sağımız solumuz Asel artık kusucaz yok belediyemi dağıtıyo yok bi sınıfta 4-5 Asel olacak yok Asel koymayanı dövüyolarmı yok bi nesil hep Asel olacak vs flan diyodu ama gerçekten yorumları baştan sona okudumda ne kadar çok koyan var kız bebek bekleyenlerin çoğu asel yazmış gerçekten 😒 insan böyle oluncada şaşırıyo napsak diye
Merve201119 Ezgii41 ben kızıma Defne koyucaktim ahatta emzik askisi tulumu bile isimli yaptırmıştım ama 12 yaşında oğlum var ve kız kardeşi olsun istemiştir hep en büyük hayaliydi şimdi o tutturdu Asel olacak diye ben oğlumu kıramadım ve ismi Asel olacak evet çok var dogru ama şöyle düşünün sizin ailede tek Asel olacak yani en azından ben öyle avutuyorum kendimi😍
bv187 SeymaYasar ben öyle düşünmüyorum açıkçası Esma-ül-Hüsna hüsna ve hurufu mukatta olan isimler ağır gelir bence öyle olsa Yasin gibi taha gibi baki Kadir Samet gibi
haniferesko Oğlumun adı Rodin Ali, kızım olursa Lorin istiyordum ama eşim yanaşmıyor cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum 🤣