SeymaYasar Aysegul123Defne ah o kadar çok yakıştırıyorum ki Linayı ama eşim kabul etmiyor 2.5 3 aydır ikna etmeye çalışıyorum ama banamısın demiyor
Ada_22 SeymaYasar erkekleer neden karışır ki eşim 9 ay tasiyan sensin der ve masal adayi birlikte koyduk ama genelde benim fikrim di isim o tmm dedi🥰saolsun
Basak7 Tubatgn 18+5teyiz bebiş göstermedi cinsiyeti maalesef hala :) Kız olursa ; Ada veya Melis Ada ve Neva arasında Erkek olursa ; Cihangir , Doruk , Tuna arasında gidip geliyor:)
nez10 Rabiaaaa eğer iki kızımız olsaydı Eylül koyucaktık diğerinin adını😌 kızımdan bir tane daha cok güzeldir o cokkk
Meli21 Asel isminide cok begenmisdim ama insnilmaz hemen hemen herkesin bebislerine koyduklri isim oldu buyüzden skldm aselden🤣🤣 buradada sirf asel okuyorum😂😂
Aysunackbs Tubatgn bir kaç gün önce cinsiyetimizi öğrendik oğluşum olacakmış Aren ismine çok ısındım bakalm hala bakıyorum
gokce62_ [silindi] Filiz vermiş demek Baharın Gelişini Simgeliyor. Türkiyede Liza ismi hiç yok :) Zazaca da ve İngilizce kökenlidir.