Bnmv-1 Kızlar 2. Trimestere kadar çok rahattım her işimi yapardım hiç gebe değilmişim gibi yaşamıştım 😂😂🙈 taakiii 3. Trimestere girene kadar Allahım bu neymiş dedim ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum 🥹🥹🥹 kasıklarım ayrı sırtım ayrı ağrıyor ah şu yavruma bir kavuşamda bu çektiklerime bir oh desem 🥰🥹 doğumu dört gözle bekliyorum resmen o günleride görmek nasip olur inşallah 🤲
Annesininportakali53 Bnmv-1 34+3 um çok şükür ağrım sızım yok kıpır kipirim tabi 2 hafta sonra aynı şeyi soylermiyim bilemem daha o çok zormuş dedikleri zaman aralığına girmedim😃
Derya_gumus Bnmv-1 ah ah hic sorma ya valla 3 trimester cok fena biran once şu 67 gun gecsin bebegimi kucagima alayim diyorum valal kasik bel her bi yanim agiriyo ustune yalanci kasilmalar mahvetti beni:((
Shylaa Bnmv-1 ay valla alın benden de o kadar ayaklarım bacaklarım taşımıyor artık bizi 😱😂 beş altı gündür böyle gayet hamile değil gibiydim ben de 😅son 28 gün geçsin de kavuşalım hayırlısı ile bebişlerimize 🤲🏻🥰
Married19_Mommy23 22+4 olcaz bu gece 3’e yaklaşıyorum Benim şimdiden sırt bel kasık sağa sola dönmeler başladı😂
Annesininportakali53 Bnmv-1 Amin inşallah kuzum hepimiz bir avazda dogurlaim inşallah evin içinde zaten pırt diye dogurcam diyip duruyorum eşimde neyi pırt diye doguruyorsun diyor🤣🤣
DenizCeylin Son 47 gün nefes darlığı, bel ağrısı, kasık ağrısı. Az bir iş yapınca yorulma. Derken fena geçiyor. Sağlıkla kavuşalım da artık razıyım🤲🏻
kuzucumoglum Bnmv-1 28+4 ten merhaba aynı ne uyuyabliyorum ne bişey sürekli tuvalet bel ağrısı sürekli bebisi altta hissediyorum bir kotu oluyorum bişey olacak diye korkuyorum bugün iki kez alt tarafa ağrı girdi korktum yaaa
Bnmv-1 kuzucumoglum o bende de o haftalarda çok oldu 28. Hafta bildiğin vajinadan fırlıcakmış hissiyatı vardı ama işte bebeğin dönmesiyle alakalıymış
girl_boy_annesi Bnmv-1 yalancı sancı mahvetti beni birde 2 yaşında kızım var onun peşinden koşarken geçiyor zaman elhamdulillah 🥰