Annecim58 Biranne- hii anladım canım benimde 2. Ogluma göre çok farklı belirtiler ama bilemiyorum tabi şuan cinsiyeti
Ftmcgdms sedefyrs1101 benimde ilk yavrum erkek ikincide erkek büyük parçalar dışında herşeyi yenilemem gerekti arada 4.5 yaş oluyor o kadar pişmanım ki herşeyi verdiğime🙂
sedefyrs1101 Ftmcgdms Keşke vermeseydiniz ama nerden bilecektiniz ki :) Benim oğlum daha 15 aylık oyuzden herşeyi duruyor bikac şey dışında eksik yok suanlik yavaş yavaş alicam bende 🤗
Fatovebebegi sedefyrs1101 3 buçuk yasında kızım 2-yasında o glum var ıkıncı oğlum gelıyor kızın k yafetlerını belediyeye bagıs yaptım cınsıyetı ogrenınce abısınden herseyı var sımdı eksıkler Kova pısık kremı alt acma bezı organıze canta,dıger hersey var cok sukur pes pese yapmanın faydaları 😀
Bebekliannee Ya yorumlarda baktım da bir yada iki anne sadece 2.kizi oluyor. Bir öğretmen yazmıştı sınıfında ilk doğan erkek ise kardeşi de erkek . Böyle bir teoriye varmıştı. Sizlerinde 1.erkek 2.de erkek çevremde de böyle oldu hep. Çok çok mu tesadüf bu 🤷🏻♀️
girl_boy_annesi sedefyrs1101 benimkilerin cinsiyeti farklı ama bende çok bir şey almadım hele battaniye sadece nohut 2 Müslin aldım kalın battaniye battaniyesi hep ablasından kalma olacak inşallah beşik ,araba ,puset falanda öyle
Beybeybi @"sedefyrs1101 benim 3oglum geliyor ama abilerden kalan yok attim hepsini buna da artik herseyi bastan alicam olsun saglikla gelsinler yeter 💙
sedefyrs1101 Ayytacc Rabbim gönlünüze göre versin 🙏🌼 Kız olursa mecbur alırsınız artık bu devirde herşey ateş pahası ama yapacak bisey yok illa alınacak 🌼
muallimehanimmom5 sedefyrs1101 benimde aynı şekilde ikinci oğlus geliyor Allah ın izni ile Haftama girdim her şey var abisinden dolayı onları giydireceğim Allah’ın ın izni ile belki alırsam isim Li hastane çıkışı yaptırırım abisine yaptırmıştık tabi erken doğum oldu içim doğumdan sonra elime ulaştı bende 40 çıkınca giydirmiştim 😅😅😅
Tuba11 sedefyrs1101 valla canım ilk çocuğum kız. Ona görümcemin 2 çocuğunun kıyafetlerini getirip giydirmistim bir çorap bile almamıştım doğrusu alamamıştım malum çok sıkıntı çektik hala da öyle. Şimdi oğlum olacak yine ayni kıyafetleri giydircem mecburen. Rabbim sağlıkli sıhhatli doğmasını nasip etsin de inşallah 🙏
sedefyrs1101 Tuba11 Sağlıklı olsunlarda bi kıyafet sonuçta 😍 Amin Allah herkese kolay doğum nasip etsin 🌼
Ebru_cekin06 sedefyrs1101 ben hastane icin 5li takik aldim oglumunkiler kirlendi diye bende 2.ogluna hamileyim 33+4 haftalim pek bisi almadim sedece bunlarinaldim birde çorap aldim 3 tane tulum aldim emzik aldim oglundan kalan cok kıyafet vaf sadece hastanedd temiz giysin diye çuku bendekilsd lekeli oda olmad evxe giyer ancs 😄