aylincengiz Merhaba hiç çocuğum yok bir kere hamilelik geçirdim 8+5 haftalıktım boş gebelik tanısı konuldu ve kürtaj oldum. Şimdi 2. Kez 5 haftalık hamileyim kese gözüktü fakat bebek nezaman gözükür sizin kaçıncı hafta da bebeğiniz gözüktü
Seyma65 aylincengiz 4.5 5 haftalık dedi keseyi gördüğünde 7 haftalıkken yeni yeni göründü tam net tabi 9.haftayı bulmuştu yolk kesesi mi ne onu görüyorum doktor demişti
Seyma65 aylincengiz kalp atışını da 6.haftafa gittiğimde oluşmuş dedi ama dinletmedi 9.haftada az dinletti bunları hep vajinal ultrasyon muayenesi ile yapıldı
aylincengiz Caggllaa 5 haftalık hamileyim kesem gözüktü fakat bebek yoktu ilk hamileliğim boş gebelik şekilde olduğundan bu hamileliğimde böyle olucak diye çok korkuyorum
annekuzusu06 atlasinannesi_ beta hcg değeriniz 3 bini geçince vajinal ultrason ile 5 bini geçince üstten bakılan ultrasonda gözükür
Mervebyr20 aylincengiz benimde 5 haftalıkken gözüktü kesem ama bebeği görememiştik daha çok yeni oldugu için 7. Haftada kalp atışıyla beraber gördük 🙏🥰
Edanurcarpar aylincengiz bende aynı sizin gibiyim Altay önce kürtaj oldum şu anda da hamileyim geçen hafta muayeneye gittiğimde bebeğin kalp atışları çok düşük dedi yarın tekrardan muayenem var vajinadan fitil verdiler
tugbaos aylincengiz ben de sizin gibi boş gebelik geçirdim ve 8. Haftada kürtaj oldum ikinci hamileliğim ve 5. Haftada kese göründü 7. Haftada bebek göründü ve kalp atışını gördük şimdi 10. Haftadayız hiç endişelenmeyin sizi o kadar iyi anlıyorum ki bir de o hafta lekelenmem olmuştu travma olmuş sanırım her akıntım olduğunda korka korka tuvalete gidiyorum kötü bir şey mi var diye bunu aşmaya çalışıyorum iyi olmaya çalışın inşallah sağ Salim alacağız evlatlarımızı kucağımıza ❤️
Betulakarr 5+4te gördüm kalp atışını da duydum ama cok az geliyordu vajinal muayene olmak yerine 6+2te tekrar gittik ve miniğimin hem kalp atışını duydum hem de gördüm tekrar 🥲🥰
aylincengiz Seyma65 ben ilk hamileliğimde 8+5 bebek gözükmediği için boş gebelik tanısı koyup kürtaj oldum
Angelmom_ Bende 4-5 haftalıkken gittigimde sadece kese vardi bekleyelim bos mu dolu mu diye dediler,7 .haftamda gittigimde gozuktu ama ultrasonda degil alttan muayenede gorduler,mercimek kadardi o bile zor gorundu,simdi 16 haftalik cok sukur
Asliormanci aylincengiz bende boş gebelik yaşadım şuan 18+4 günlük hamileyim bugün bebeğimin cinsiyetimi öğrendim şükür seni çok iyi anlıyorum yine içinde korku şüphe var ama emin ol sende haftaya en geç 10 güne göreceksin bebeğini stres yapma güzel şeyler düşün olumsuz hikayeleri okuma :) kötü şeyler izleme iyi şeyler düşün canım
Aden58 aylincengiz 5+3 de gördüm hem keseyi hemde minicik bir bebegi kalp atışı var dedi ama dinletmedi 7+3 de kalp atışını duydum
Zeyas aylincengiz 7 haftalıktım adet tarihime göre ama üstten bakınca göremedi doktor çok zor minimal kese gördü alttan baktı keseyi bebeği gördü net kalp atışlarını dinletti 5+6 çıktı 1 hafta geriden geliyor geç döllenmeden dolayı