Bguzeel Eftelya 🌸 Deniz kızı anlamında. Ayrıca verimli,bereketli,çiçek açma anlamları da var. Nasıl sizce😊 elbette beğenen kadar beğenmeyen olacaktır fakat ilk tepkileri merak ettim doğrusu😊
Papatyaa_01 Bguzeel bu ismi sanki yabancı damatta mı duymuştum ya yunanlılardı sanırım nikonun annesi mi nenesi mi öyle biriydi sanırım benim aklıma gelen ilk bu oldu :) şahsi fikrim bana hoş gelmedi yani ben olsam koymazdım biraz değişik geldi nedense :) ama siz beğendiyseniz tabiki kimin ne dediği umrunuzda olmasın, herkes isimlere illaki iyi kötü yorum yapıyo ama koymakdan vazgeçermiyiz hayır :)
Bguzeel Ebrarabla_06 bizimde öyle🥹 beğenen beğenmeyen olacaktır fakat çoğunluk yada duyunca ilk tepkiler ne olur acaba diye de bi sormak istedim canım annelere,anne adaylarına🌸
Bguzeel UmutsuzPolyanna eevvveeet bu şarkıdan sebep biraz da 🌸 isminin direkt bu şarkıyı bilenlerin diline dolanacak olması hoş 🤩
Bguzeel Papatyaa_01 hahaha evet doğru hatırladınız kökeni rum ismin ama türklerde de oldukça kullanılan bir isim. Minelya,Manolya gibi Eftelyanın da çiçek anlamı oldugundan sebep 😊 elbette her ismi herkese beğendirmek zor🥹 ama çok teşekkür ederim nazik yorumunuz için 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Papatyaa_01 Bguzeel yani çevremde hiç yok eftelya bence o yüzden garipsedim :) ama yinede herkesin koyduğu aynı tür isimlerden daha iyi daha değişik :) şarkısını şimdi bu postta gördüm, şarkıyı dinleyince daha bi anlamı derin geldi 😇🌺
Ebrarabla_06 Bguzeel hem anlamı güzel hemde insanın kulağına hoş geliyor Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Bguzeel Berglgzg yaa 😍 güzel tepkiler almak daha da sevindirdi. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim 🤩
Bguzeel Ebrarabla_06 çok çok teşekkür ederim hem yorumunuz hem aynı fikirde oluşumuzla mutlu edişiniz hemde güzel dilekleriniz için 🫶🏻🫶🏻
Bguzeel Papatyaa_01 dimi ama bir de evlatlarımızın ismi olunca insan seslene seslene her ismi seviyor 🥹 analık duygularım zirve 🥹🥹
Ebrarabla_06 Bguzeel rica ederim canım benim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah benim kızımın adı da Büşra Ebrar olacak teyzesi Büşra Baba annesi istedi Ebrar da ben istedim mutlu ettiysem ne mutlu bana 🥰❤️
Bguzeel Ebrarabla_06 etmez olur musunuz 🌸 Adı gibi iiyi huylu hayırlı bi evlat hayırlı bi kul olsun inşallah 🌸 isimleri gibi güzellikleriyle gelsinler hayatlarımıza 🫶🏻